Høstferie med 20% rabatt

...gir deg mer penger til alt det morsomme! Fyll høstferien med spennende og gøyale opplevelser for hele familien, rabatten gjelder alle helger hele året og hver dag i hele høstferieperioden!

Besøk en ny destinasjon i høst eller vær turist i egen by. Fyll friske dager med nye inntrykk og morsome opplevelser for både store og små. 

Som Scandic Friends-medlem får du 20% på oppholdet i helger, og alle dager i høstferien. I tillegg følger selvfølgelig alle de andre medlemsgodene med når du bor hos oss. Ikke medlem enda? Meld deg inn i dag!

Skummel høst på Tusenfryd

I høst blir det ekstra spennende på Tusenfryd med Halloween-dager og skumle aktiviteter. Ta med familien til Oslo, nyt deilig frokost og gode senger på en av våre mange fine hotell. Hos oss bor barn under 13 år uten ekstra kostnad når de deler rom med voksne. 

Halloween poster

Hopp over køen
Du kan kjøpe billetter til Tusenfryd på hotellet, da slipper du kø og kan starte moroa så fort du ankommer fornøyelsesparken! Halloween-programmet gjennomføres: 1. - 9. oktober (alle dager), 15. oktober, 22. oktober og 29. oktober.  

Høstaktiviteter, deilige senger og smakfull frokost - i hele Norge

Sandefjord - Høyt og Lavt Aktivitetspark

Gutt med hjelm på taubroGi hele familien en utfordrende og morsom dag. Aktivitetsparken Høyt og Lavt utenfor Sandefjord får hele familien- og hjertepumpa i farta. Høyt og Lavt Aktivitetspark er Skandinavias største klatrepark med klatreløyper for barn og voksne i alle aldre, bare 40 minutter med bil fra Sandefjord!

Vårt hotell i Sandefjord

Bergen - VilVite senteret

SentrifugekarusellVilVite senteret i Bergen sørger for lek, læring og moro for både barn og voksne. Her får du en sniktitt inn fremtidsbyen året 20X0 og Romheisen. Du kan melde været i værstudio, styre en miniubåt, sykle 360 grader i Sentrifugalskapen og mye, mye mer. La deg overraske og forundre i vitenshowet og se den flotte 3D-filmen om Robin Hood som tar deg tilbake i tid.

Våre hotell i Bergen

 

Stavanger - Kongeparken

Smilende mennesker i berg-og-dalbaneI Kongeparken blir det magisk i høst! Yrende liv med nye opplevelser og aktiviteter skreddersydd til høstferien. Besøk Det Forheksede Spøkelseshus, hør spennende historier i Eldstova og bli med på høstverksted. Barnas Brannstasjon, Sjokoladefabrikken, Gråtassland og alle de andre barnefavorittene er selvfølgelig også åpne.

Våre hotell i Stavanger

 


Ålesund - Atlanterhavsparken

Undervannsbilde av dykker som mater fisk

Besøk «Norges kuleste aktivitetsrom» og et av Nord-Europa største saltvannsakvarier. Dette er utstillingsvindu for livet langs Norskekysten og Atlanterhavet. I mars åpnet parken «Norges kuleste aktivitetsrom». Her kan du se og ta på dyrene i havet – alt fra sjøstjerner til kreps og kråkeboller. 

Våre hotell i Ålesund

 


Trondheim - Namsskogan Familiepark

Smilende gutter i berg-og-dalbaneEt univers med dyr, aktiviteter og opplevelser! Her finner du Norges største samling av nordiske dyr med over 30 forskjellige arter. Parken har et spennende høstferieprogram hvor små og store kan komme i nærkontakt med parkens dyr på forskjellig vis. I tillegg er Klatreparken åpen i helgene i høstferien.

Våre hotell i Trondheim

 

Tromsø - MiniZoo
Tromsø Mini Zoo i flotte naturomgivelser Parken ligger i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Ramfjorden og Lyngsalpene. Her får barna oppleve nærkontakt med både alminnelige gårdsdyr og mer eksotiske raser. Dyrene er vant til og glade i mennesker. Bli med å mate dyrene og lokke på dem med sine egne, særegne navn som de lyder.

Våre hotell i Tromsø

Det med liten skrift
Tilbudet kan kun bestilles online og er avhengig av tilgjengelighet, antall rom kan være begrenset. For å bestille tilbudet må du være medlem av Scandic Friends, om du ikke er medlem kan du registrere deg uten kostnad. Vis ditt medlemskort ved innsjekk. 20% rabatt på Flex-pris når du bestiller rom på nett, ringer du oss får du 10% rabatt ved å oppgi koden FG1. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Bestillingen kan endres og avbestilles frem til kl. 18.00 lokal tid, og du betaler for rommet ved ankomst til hotellet. Prisen kan variere avhengig av ankomst- og avreisedato.
Bestillingsvilkår