Hele Norge til superpris i høst

Benytt sjansen nå og fyll høsten med nye og uforglemmelige opplevelser med opptil 35 % rabatt! Rabatten gjelder for opphold alle dager i uke 40 og 41, samt alle helger frem til og med 31. januar 2020. Bestill senest 18. september.

Besøk en ny destinasjon i høst eller vær turist i egen by. Fyll friske dager med nye inntrykk til glede for både store og små - og det til en uslåelig pris!

Hva med å oppleve Bodø denne høsten? Kulturbyen byr på uberørt natur, forblåste fjell og Saltstraumen, verdens sterkeste tidevansstrøm. Scandic har to hoteller i Bodø sentrum. Scandic Bodø er perfekt lokalisert i sentrum og kun frem minutter fra flyplassen. Scandic Havet er et opplevelseshotell på kaikanten i Bodø hvor du utover overnattingen kan oppleve spektakulær utsikt og god mat i Roast Restaurant & Bar i hotellets 17. etasje!

Hvordan bestiller jeg?

Tilbudet kan kun bestilles online. Se etter "Supersave"-prisene som kommer opp når du velger hotell og dato.

Bestillingsfrist

Onsdag 18. september

Når kan jeg bo?

Tilbudet gjelder opphold alle dager i høstferieperioden 27. september - 13. oktober 2019, samt alle helger til og med 31. januar 2020.

Hvor mye rabatt får jeg?

Opptil 35 % rabatt på oppholdet* (begrenset antall rabatterte rom per hotell)

Hva er inkludert i tilbudet?

Myke senger, landets beste frokost - og et Norge i høstdrakt

Pittoreske bygdestrøk, fantastisk natur, sjarmerende byer og ferske råvarer - la høsten komme og nyt den! Her er litt inspirajon til hvor du kan oppleve friske høstdager med familie og venner.

Oslo

For deg som ønsker nærhet til alt, ligger de fleste av våre hoteller i hjertet av storbyen med gangavstand til attraksjoner og aktiviteter. Like utenfor hotelldørene finner du et rikt kollektivtilbud som lar deg utforske alt hovedstaden har å by på, fra kultur, historie, shopping og natteliv til naturskjønne Oslomarka og øyene i Oslofjorden.

Hvis du vil bo sentralt i Oslo kan vi tilby 10 hoteller midt i sentrum.

Bergen 

En mini-metropol, verdenskjent for flere av sine attraksjoner som Bryggen, Fløibanen, Akvariet og ikke minst sitt unike landskap bestående av vakre fjell og fjorder. Ta turen til Bergen i høst og få servert en spennende blanding av natur og kultur.

Tips! Besøk Scandic Byparken og nyt Hordalands beste frokost, kåret av Twinings Best Breakfast 2019.

Lofoten

Omringet av majestiske fjell som ruver over kritthvite strender, er Lofoten i høstdrakt et sted som må oppleves. Lofoten byr på massevis av spennende aktiviteter også i denne årstiden, og våre hoteller beliggende i Svolvær og Leknes gir deg et perfekt utgangspunkt til å oppleve øyriket.

Se våre hoteller i Lofoten

Alta

Flammende høstfarger som speiler seg i klart vann. Høsten i Alta består av fjelturer, skarp høstluft, vakre farger, og lam og lutefisk med gode venner. Fra høstjevndøgn 21. september er sjansene omtrent like gode som midt på vinteren til å oppleve nordlys, og nordlysjakt på høsten kan derfor være en god idé for den som vil jakte Aurora i trivselstemperatur.

Se vårt hotell i Alta
   

Det med liten skrift

Tilbudet er tilgjengelig til og med 18. september 2019 og gjelder opphold alle dager i perioden 27. september - 13. oktober, samt alle helger frem til og med 31. januar 2020. Tilbudet gjelder et begrenset antall rom og ved ledig kapasitet på de fleste Scandic-hoteller i Norge. *Gjelder ikke på Scandic Stavanger Park, Scandic Stavanger City, Scandic Victoria Oslo, Scandic Byporten, Scandic Fauske, Scandic Ørnen, Hotel Norge by Scandic og Grand Hotel Oslo by Scandic. Prisen gjelder kun onlinebestillinger gjort på vår egen nettside. Bestilling krever forhåndsbetaling og kan ikke refunderes, endres eller kanselleres.
Betalingskort blir belastet når bestillingen blir gjennomført. Frokost er inkludert. Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Oppgi ditt medlemsnummer i Scandic Friends ved innsjekk. Reservasjonsbetingelser