Parkens store julebord med underholdning

Velkommen til Parkens store julebord - byens mest rikholdige julebordsbuffet med alt du kan tenke deg.

Andre juletilbud hos oss

Nyt en helaften kombinert med god underholdning fra scenen i Bankettsalen på Scandic Parken før jul. Hos oss kan du nye byens mest rikholdige julebordsbuffet med alt fra kresp og hummer til julens tradisjonelle spekemat, julemiddag, lutefisk og søtsaker.

Julelunsj

Fra 1. desember kan vi tilby en bugnende julelunsj inkl. dessert og kaffe.

  • Kr 495,- per person. (Kun på forhåndsbestilling)

Familiejulebord

1.,8., og 15. desember byr vi på flott julebuffet med varme og kalde retter, et bugnende kake- og dessertbord, samt kaffe og te kl. 14.00. Karnskje kommer nissen? Bordbestilling.

  • Kr 495,- for voksne per person
  • Kr 395,- pensjonist per person
  • Barn 2-12 år, kr 20,- pr fylte år

Julebord i egne lokaler

Om man ønsker julebord i egne lokaler har vi et bredt utvalt av lokaler til alt fra små grupper til opptil 850 gjester. Har dere spesielle menyønsker - vi fikser det meste.

Resturant Polarbjørn

I november og desember byr vi på spennende juleinspirert á la Carte meny med bl.a lutefisk á la Polarbjørn. 

  • Åpent fra kl. 18.00 - 23.30 / kjøkkenet har åpent til kl. 22.30. (Bordbestilling)
  • Klikk her for mer informasjon om restauranten, gjeldende meny og online bordbestilling (for opptil 8 personer) Grupper over 8 personer bes ta kontakt for reservasjon. 

Varm julematbuffet i Brasserie Normandie

I november og desember tilbyr vi vår tradisjonelle julebuffet med varm julemat og lutefisk med alt tilbehør, samt stor kake- og dessertbord.

  • Åpent fra kl. 19.00 - 22.30. Kun på forhåndsbestilling
  • Pris kr 595,- per person

Parkens store Julebord med underholdning

 

Velkommen til Parkens store julebord - byens mest rikholdige julebordsbuffet med alt fra kreps og hummer til julens tradisjonelle spekemat, julemiddag, lutefisk og søtsaker. Nyt en helaften kombinert med god underholdning fra scenen i Bankettsalen på Scandic Parken før jul.  

Ina Breivik - 16. November

Den damen er et komisk talent av de sjeldne. Ved hjelp av et ustoppelig kjeftament, et heftig kroppsspråk, en livlig mimikk, et formidabelt temp og suveren timing makter hun å hente ut komiske poeng, og der de knapt finnes. Det er bare å glede seg! Dans med Backflash etter showet.
Pris kr 1195,- per person.

André Ulveseter - 22. og 23. November

Med sin observasjonshumor kjenner du deg godt igjen i historiene, og det mangler ikke på selvutlevering. En bergensk komiker med over 20 års erfaring fra standup, revy og teater. Her kommer poenger som perler på en snor, og det blir ikke langt mellom latterbrølene. Dette bør dere ikke gå glipp av! Dans med Backflash etter showet.
Pris kr 1195,- per person

Frode Alnæs - 6. og 7. Desember

Frode Alnæs er et sjeldent multitalent og en sanger med særpreg. År etter år gleder han et stort publikum med sin flotte musikk og sitt smittende humør. Og er det noen som vet å sjarmere og begeistre publikum, så er det Frode! Ønsker dere en uforglemmelig musikalsk opplevelse, er dette kvelden! Dans med Listen to the Band etter showet.
Pris kr 1195,- per person.

Fredrik Steen - 14. Desember

Fredrik er en av veteranene i det norske standup-miljøet og er kjent for sin lekne og ertende stil - og han stiller alltid spørsmål som blir hengende igjen i lufta. Det siste året har Steen gjort seg bemerket både med soloshowet Breaking Dad og som kommentator i den kritikerroste humorserien "Match" på NRK1. Vi gleder oss!  Dans med Cozy etter showet.
Pris kr 1195,- per person.

Trubadur Peter Rønning spiller i Lobbybaren 22., 23., 29. og 30. november, samt 6. og 7. desember.

Ta kontakt for reservasjon av bord og underholdning:

+47 70 13 23 00

parken@parkenhotel.no

Velkommen!