Jul på Meyergården

Velkommen til julebord og show på Scandic Meyergården. En sprek og underholdende aften fylt med musikk, sang, dans, humor og ikke minst utsøkt mat.

6. - 7. desember - Meyergården Julebordshow

For tredje året på rad er tilbyr tilbyr vi vårt eget julebordshow. I år har vi et helt nytt show. Vi gir deg det beste fra Helgeland av mat og artister. Tor Petter Aanes har med seg Sigrid Brennhaug, Anna Anita, Kristoffer Edvardsen, Jill Larsdotter, Alex Cornelius, Elena Yakovleva og fullt band.
Party-bandet Riff Raff Ruff står for musikken etter julebordshowet.

Pris

  • Kr 1195,- + gebyr per person. Inkluderer: 3-retters middag, 2 enheter drikke, julebordshow og afterparty. 
  • Showstart kl. 20.00
  • Aldersgrense 18 år


Julebord 14. desember - Halvor Johansson

Halvor Johansson er på vei mot å bli en av landets mest populære standupkomikere. De siste årene har han spilt i flere forestillinger på Latter i Oslo hvor han har briljert med sine hardtslående betraktninger om private, hverdagslige og aktuelle tema.
Morgensendingene hans på Radio Rock er også blitt en snakkis og videospalten "Ta deg sammen», hvor Halvor tar et oppgjør med folk og fe han mener fortjener å høre det, har flere millioner avspillinger på Facebook. «Ta deg sammen» er Halvors første helaftens
standupforestilling og består av tekster han har utviklet på scenen og radio den siste tiden.

Pris

  • Kr 790,- per person
  • Inkluderer: Julebordsbuffet i restauranten og show i Meyergården Spektrum


Party julebord 21. desember - Jul med Kalas

Kongen av afterski kommer til Mo i Rana, så klart er det FREDDY KALAS som skal kjøre stæmningen i taket. Alle kjente og kjære er kommet hjem til jul, da stiller Meyergården opp med full pakke så guttan og jenten kan samles. I restauranten får dere en herlig meksikansk buffe, lag din egen taco for eksempel. Festen fortsetter deretter i Meyergården Spektrum med konsert.

Pris

  • Kr 585 ,- per person
  • Inkluderer: Tacobuffet i restauranten og konsert i Meyergårdan