Jul på Scandic Central Elverum

Partybandet Kalle Føtter spiller opp til julebord. Partybandet med de beste sangene, med høy allsang-/dansefaktor.

Julebord med Kalle Føtter på Scandic Central Elverum 

Partybandet Kalle Føtters spiller opp til julebord. Partybandet med de beste sangene, med høy allsang-/dansefaktor. En helaften fylt med klassikere fra et variert repertoar som består av pop og rock fra de siste 40 år, er hva du kan vente deg når partybandet ”Kalle Føtters orkester” står på scenen. Bandet er kjent for sine potpurri med flere allsanglåter innen sjangeren rock, pop og disco. sjangeren rock, pop og disco.

Ute vil faklene være tent og den røde løperen viser vei inn i varmen. Hele hotellet er vakkert julepyntet, og på kjøkkenet tryller kjøkkensjefen, og hans team, fram de herligste fristelser som du vil finne på et bugnende julebord.

Kalde og varme retter som hører julen til, og innslag av mer eksotiske smaker, samt et lekkert dessertbord. Etter mat kan du svinge deg til fengende og danseglad musikk.

  • 29. november kl. 19.00
  • Kr 795,- inkl. julebord med buffet og billettavgift

For bestilling: meeting.elgstua@scandichotels.com eller tlf 62 40 10 70


Kalle Føtter på Central Scene 3. juledag

Kalle Føtters kommer tilbake 3. juledag. De har spilt oppvarming før Vassendgutane, samt delt scene med Madcon, Helene Bøksle og andre kjente artister. Bandet som har sin base på Hamar ble startet i 1997, og består av fem spilleglade gutter som har blitt sett i en rekke sammenhenger, både live, og på tv.

  • 27. desember kl. 21.30
  • 20 års aldersgrense
  • Kr 220,- inkl. billettavgift