Jul og nyttår på Grand Hotel

Vi elsker julen på Grand Hotel Oslo, og for oss handler julen om gode opplevelser med kjente og kjære.Velkommen til en Grand jul- og nyttårsfeiring på et julepyntet hotell, midt i hjertet av Oslo. Senk skuldrene, og nyt et avslappende opphold, med smakfull mat og gode opplevelser i vakre og historiske omgivelser. Vi er klare for å skape en magisk og stemningsfull høytid for både små og store gjester.

Magisk førjulspause

Nyt en herlig førjulspause på ærverdige Grand Hotel Oslo. Her våkner du opp i elegante omgivelser med et historisk sus som bakteppe. Hos oss bor du midt i hovedstaden, og i gangavstand til det meste. Gjør unna julegaveshoppingen i byens lekre butikker, eller bare rusle rundt og nyt et julepyntet Oslo. Unn deg litt velvære i Artesia Spa, eller prøv ut noen av våre spennende mat- og drikkeopplevelser.

Se hele tilbudet her

Grand julaften

Velkommen til et vakkert og julepyntet hotell med byens beste beliggenhet! Hos oss kan du nyte julefeiringen med et avslappende opphold i et av våre elegante rom eller suiter. Vi byr på en smakfull, kontinental julebuffet i ikoniske Palmen Restaurant, og etter en god natts søvn våkner du opp til deilig frokost som inntas i Grand Café. Ønsker du å benytte deg av vår legendariske Afternoon Tea 1. juledag, anbefaler vi deg å booke i god tid. 

Se hele tilbudet her                  

Grand nyttårsfeiring

Velkommen til nyttårsfeiring på Grand Hotel Oslo. Ved midnatt kan du nyte fantastisk utsikt til fyrverkeriet fra vår takterrasse. Etter en god natts søvn i et av våre vakre rom eller suiter, våkner du opp til et nytt år og en smakfull frokost som inntas i Grand Café.

Se hele tilbudet her

Velkommen til en minnerik og stemningsfull julefeiring på Grand Hotel Oslo!