Førjul på Scandic Kokstad

Kom til oss i Bergen og nyt deilig julemat til lunsj og middag.

Velkommen til oss på Scandic Kokstad og nyt vår deilige julemat i perioden fra 5. november til 20. desember.

Julelunsj

  • Varme retter og dessert
  • kr 455,- per person
  • Minimum 25 personer


Julebuffet

  • Varmretter & dessert
  • kr 595,- per person
  • Minimum 25 personer

 

  • Kalde og varme retter samt  dessert
  • kr 755,- per person
  • Minimum 25 personer


Juletallerken

  • Ribbe, pinnekjøtt og lutefisk
  • Toretters fra kr 379,- per person
  • Treretters fra kr 429,- per person
  • Forrett: Gravet laks
  • Dessert: Riskrem eller multekrem


Ved to retter velger man forrett eller dessert.

Forhåndsbestilling til meeting.kokstad@scandichotels.com eller på telefon 21 61 44 51.