Førjul på Scandic Kokstad

Vi har lokalet, menyen og bevertningen. Vi sørge for at julebordet blir enestående.

Velkommen til oss på Scandic Kokstad og nyt vår deilige julemat i perioden fra 5. november til 20. desember.

Julelunsj

  • Juletallerken kan forhåndsbestilles til lunsj hver dag. Du får ribbe, pinnekjøtt, kålrot, rødkål, poteter og medisterkaker etterfulgt av riskrem. Pris er kr 379,- per person.
  • Fra 16. - 19. desember serverer vi julebuffet mellom klokken 11.30 - 14. 30. Vi tilbyr varmretter og dessert samt kaffe eller te. Pris er kr 455,- per person.


Julebord (minimum 25 personer)

    • Tradisjonelt julebord med varmretter og dessert, kr 595,- per person.
    • Tradisjonelt julebord med kalde & varme retter inkludert dessert, kr 755,- per person
    • Tillegg for eget lokale er kr 75,- per person. Prisen inkluderer dekking av bord, levende lys, kaffe og te samt dedikert servitør.


    Julemat på Kokstad

    Forrett:
    Gravet laks

    Hovedretter:
    Ribbe eller lutefisk med tradisjonelt tilbehør
    To-retters 389,- / 459,- (to serveringer per person)
    Tre-retters 459,- / 529,- (to serveringer per person)

    Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør:
    To-retters 449,- / 519,- (to serveringer per person)
    Tre-retters 529,- / 599,- (to serveringer per person)

    Dessert:
    Riskrem eller karamellpudding


    All julemat hos oss serveres i perioden 1. november til 19. desember.