Jul på Scandic Syv Søstre

Gjør førjulstiden komplett med god julemat i godt selskap på Scandic Syv Søstre. De har mange godbiter til deg – på scenen og på menyen.

Julebord med ARNT HJALMAR, SELNES & ELVIS

Gjør førjulstiden komplett med god julemat i godt selskap på Scandic Syv Søstre. Enten du planlegger julebord, julelunsj eller en førjulssammenkomst med familien så har mange godbiter til deg – på scenen og på menyen. Dere er hjertelig velkommen til oss! 

De tre musketerne Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis har satt hverandre stevne i et humoristisk, fartsfylt og musikalsk show i toppklassen.

Arnt Hjalmar og Selnes er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågsrevyen. Nå har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti. Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum. Dette er årets latterbombe. Hva Arnt Hjalmar, i Stein-Arild Olaussens skikkelse og Finn Arild Selnes står for, er kjent for de fleste. Men vi kan også garantere at Elvis, i Thor Erling Kornes skikkelse vil ta pusten fra de fleste med sine eminente sangferdigheter. Etter showet blir det tradisjonell julematsbuffet og DJ i baren.

 • Fredag 23. november kl. 19.00
 • Kr 995,- per person inkludert show på Kulturbadet, tradisjonsrik julebuffet i Restaurant Syv Søstre og DJ i baren

 

Julebord med MOSSA MED GAMMEL GITARIST

«Å æ som trudde at det bare va ordentlige kjærringer i Sandnessjøen...så feil kan man ta...»

Bak rollefiguren Mossa finner vi Ingrid Evertsen som er skuespiller og stand-up komiker. I 2015 satte hun opp sitt eget show for publikum i Tromsø "Jammen, ærlig talt!" som ble omtalt av kultursjefen som et av de største talentene Nord-Norge har fostret. Kraftfull, morsom og med talent til å formidle med god timing. Oddmar Amundsen er en dyktig allround gitarist som har spilt siden 60-tallet og har samarbeidet med en rekke artister: Pussycats, Steinar Albrigtsen, Atle Sponberg og mange flere. 

 • Fredag 30. november og lørdag 1. desember 
 • Kr 899,- per person inkludert show på Kulturbadet, tradisjonsrik julebuffet i Restaurant Syv Søstre og DJ i baren

Tradisjonsrikt julebord

Vi tilbyr tradisjonelle julebord der den gode julematen og godt selskap står i fokus. Et stort koldtbord med tradisjonell varm julemat og bugnende dessertbuffet full av gode desserter og søte fristelser. Kvelden fortsetter med DJ og videre servering fra baren.

 • Lørdag 24. november, fredag 7. desember, fredag 14. desember og lørdag 15. desember
 • Kr 599,- per kuvert

Familiejulebord

Vi ønsker hjertelig velkommen til julebord for hele familien!

Juleforestillingen til Fyret, "Resien til julestjernen", går på Kulturbadet 8. og 9. desember klokken 17.00 og i denne sammenheng har vi satt av de samme dagene til stor julebordbuffet for hele familien, med både varme og kalde retter samt stort dessertbord.

 • Lørdag 8. desember (1. bordsetting: 15.00 - 17.00, 2. bordsetting: 18.30 - 22.00)
 • Søndag 9. desember (15.00 – 18.00) 
 • Familiejulebord: kr. 355,- per person, kr. 149,- for barn 5-12 år, barn 0-4 år spiser

 

Overnatting?

Ønsker du å overnatte i forbindelse med julebordet og våkne opp til vår deilige frokost?

 • Enkeltrom fra kr 990,- per natt 
 • Dobbeltrom fra kr 545,- per person per natt

 

For bestilling kontakt hotellet på telefon 75 06 50 14 eller e-post sveinarne.kristoffersen@scandichotels.com