Julemarkedet på Liseberg

Snart glitrer Lisebergs julelys igen og på Scandic i Gøteborg tilbys det selvfølgelig herlige julegaver. Prisen inkluderer inngang til Jul på Liseberg, overnatting og stor frukostbuffé.

Ta familie og venner med på en sjarmerende opplevelse og kom i skikkelig julestemning. Utforsk de koselige bodene på julemarkedet, se det glitrende isshowet og besøk nissens juleverksted. Rundt omkring i parken finner du mange vinterkaruseller som får opp temperaturen, eller du kan få varmen med en kopp varm sjokolade foran glødende kull.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til hotellet vårt etter at du har besøkt julemarkedet, der en varm og komfortabel seng venter deg, i tillegg til en stor og variert frokostbuffet morgenen etter.

Priseksempel

Scandic Backadal fra SEK 1132 per dobbeltrom og natt.

Tillegg for enkeltrom.

Hva er inkludert?

  • Overnatting i dobbeltrom, barn under 13 år bor gratis på alle Scandic-hoteller (i ekstraseng i familierom eller i rom med plass til flere enn to personer, med forbehold om tilgjengelighet)
  • 1 dags inngangsbillett til Liseberg for alle voksne i bestillingen, er inkludert i prisen.
    Inngang for barn: Gratis inngang for barn under 110 cm. Inngangsbilletter for barn over 110 cm kan kjøpes separat på hotellet for SEK 110.
  • Stor frokostbuffet
  • Alle de vanlige Scandic-fordelene

Når kan jeg bo?

16.-18, 23.-25. og 29.-30. november

1-2, 5-9, 11-23 og 26-30. desember.

Hvordan bestiller jeg?

Skriv inn ønskene dine i bestillingsmodulen til høyre, og klikk på «Søk». Du vil se om vi har tilgjengelige rom med én gang. Bookingkoden er QKAN.

 

Det med liten skrift:
Tilbudet har forbehold om tilgjengelighet og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Bestillingen kan endres og avbestilles frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Betaling skjer i forbindelse med oppholdet.
Retningslinjer