Vinterferie på tilbud!

Uansett om det er nypreppede løyper eller de beste shoppinggatene du er på jakt etter, våre senger står klare og den beste frokosten venter på deg hver morgen.

Vi kan hjelpe deg å skape varme minner i den kalde tiden. Vi har skrudd opp varmen og på vintersjarmen så du får opptil 35 % rabatt på våre hoteller i Norge! 

Hvordan bestiller jeg?

Tilbudet kan kun bestilles online. Se etter "supersave" prisene som kommer opp når du velger hotell. Tilbudet krever ingen kode.

Bestillingsfrist

Kan bestilles til og med 31. januar 2018.

Hvor mye rabatt får jeg?

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom med opptil 35 % rabatt.

Når kan jeg bo?

Tilbudet gjelder vinterferien uke 7, 8 og 9 (9. februar - 4. mars).

Hva er inkludert i tilbudet?

 

Ikke bestemt deg for hva du vil gjøre med fridagene?

Nedenfor finner du litt inspirasjon, uansett hvor i landet du måtte ønske å tilbringe noen fridager. Ønsker du å kombinere hotellkomfort med ski på bena, har vi også laget en oversikt over våre hoteller nær skibakker her.

Vinter i sør-øst

Vinterferien sør i landet ser foreløpig ut til å bli ganske snøfattig, men hvem trenger snø når man kan kose seg i byen med god mat og drikke på lune cafeer?

Noen av våre hoteller i sør-øst:    
Scandic St. Olavs plass Scandic Byporten Scandic Sandefjord
Se flere hoteller    

Vinter i nord

Tar du turen nordover i vinter kan du også mest sansynlig ta med deg noen uforglemmelige nordlysminner hjem i kofferten. Våre hoteller venter på deg og vil sørge for at du kan sove og spise godt mellom opplevelsene. 

Noen av våre hoteller i nord:    
Scandic Hammerfest Scandic Bryggen Scandic Svolvær
Se flere hoteller    


Vinterdager midt i landet

Ta et besøk til den alltid livlige og sjarmerende byen Trondheim i vinter. Vi har hoteller i hele regionen, men også midt i selve hjertet av sentrum og langs den vakre Nidelven.

Noen av våre hoteller i Midt-Norge    
Scandic Nidelven Scandic Lerkendal Scandic Bakklandet
Se flere hoteller    


Vakre vest i vinterdrakt

Vestlandet er vakkert og villt, året rundt. Velger du å tilbringe noen dager i Stavanger i vinterferien har du lett tilgang til noen av landets vakreste naturområder og kan samtidig nyte den sjarmerende byens smale gater, livlige utesteder og utallige butikker. 

Noen av våre hoteller i vest:    
Scandic Stavanger Park Scandic Stavanger City Scandic Maritim
Flere hoteller    

 

 

Det med liten skrift
Dette tilbudet kan kun bestilles online og gjelder vinterferien (uke 7, 8 og 9) 2018. Tilbudet gjelder utvalgte hoteller i Norge og et begrenset antall rom. Prisene gjelder per rom/natt og er rabattert med opptil 35 %. Tilbudet kan bestilles til og med 31. januar 2018. Ditt kredittkort vil bli belastet ved bestillingstidspunktet. Bestillingen kan ikke endres, avbestilles eller refunderes. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Frokost er inkludert.
Bestillingsvilkår