Morsom Liseberg Prio-pakke

Ta med hele familien til Liseberg i Gøteborg, og slipp unna massene og køene. Begynn moroa med én gang! Mellom 8. juli og 13. august vil du ha 1,5 time i parken før Liseberg åpner opp for publikum. Du kan selvfølgelig være der hele dagen.

Ingen venting i kø – inngang til Liseberg før alle andre

Vær en prioritert gjest ved å bestille dette tilbudet, og du får en hel dag på Liseberg med inngang 1,5 time før alle andre. Dørene åpner for deg klokken 09.30, og du kan kjøre et utvalg karuseller før Liseberg åpner for publikum.

Bestill en av våre Liseberg Prio-pakker inkludert overnatting, inngangsbilletter og turpass. Turpasset gjelder Helix, AtmosFear, Loke, Uppswinget, Farfars Bil, Hissningen og alle attraksjoner i Kaninlandet kommer til å være åpne– totalt 18 attraksjoner.

Etter en fartsfylt dag, kan det være deilig å avslutte dagen med en hyggelig middag og en god natts søvn på et av våre sju hoteller som ligger i nærheten av Liseberg.

Tips! Bestill en søndag eller mandag for å unngå for lange køer utover dagen. Ta en titt i Lisebergs egen kalender med "grønne dager" som viser når det bruker å være litt færre besøkende.

Hva er inkludert?

  • Overnatting i dobbeltrom
  • Barn under 13 år bor gratis - ekstra seng på forespørsel og hvis plass på rommet
  • 1 dagsbillett til Liseberg Prio for voksne (turpass og Prio inngang for barn* kommer i tillegg)
  • Stor frukostbuffé

  • Alla de vanlige godsakene på Scandic

    *Barn under 110 cm har fri inngang. Prio inngangsbillett for barn over 110 cm kjøper du separat på hotellet for SEK 140,-.

Når kan vi bo?

Tilbudet er gyldig alle dager mellom 8. juli og 13. august 2017.

Bo komfortabelt sentralt i Gøteborg, der mange av byens mest besøkte attraksjoner og severdigheter ligger. Husk at frokostbuffeten vår alltid er inkludert.

Priseksempel

Bo på et av våre sju hoteller i nærheten av Liseberg. Scandic Backadal fra SEK 1416,- per rom per natt.

Hvordan bestiller jeg?

Bestill online med bookingkode QENTRE.

Finner du ikke det du ser etter?

Kontakt hotellene for å skreddersy din egen pakke.

 

Billetter til Liseberg rundt håndleddet

 

Prisforklaring
Tilbudet er gyldig for et begrenset antall rom. Bestillingen kan endres eller avbestilles frem til ankomstdagen kl. 18.00.Prisen er per rom og natt, og avhenger av tilgjengelighet. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Retningslinjer