Opp til 30% på nordlysopplevelser

Opplev den magiske stemningen når nordlyset tar over nattehimmelen. Reiser du i vinter kan du se det vakre naturfenomenet på nært hold til kampanjepris.

Langs hele det nordlige landskap er du så godt som garantert å se nordlys vinterstid. Det fantastiske skuet som åpenbarer seg på klare vinterkvelder og -netter er uforglemmelig og absolutt verdt å oppleve.

Reiser du i vinter kan du se nordlyset og bo hos oss til kampanjepris. 
Bo 2 netter og spar 20 % eller bo tre netter og spar 30 %

Hva er inkludert i tilbudet?

  • Vår store frokostbuffet
  • Selvfølgelig alle de vanlige Scandic-fordelene
  • Scandic Friends-fordeler for medlemmer (Ikke medlem? Bli det i dag!

Priser

  • Bo to netter - spar 20 %
  • Bo tre netter - spar 30 %

Når kan jeg bo?

Tilbudet gjelder opphold alle dager fra 5.12.16-1.04.17, ved ledig kapasitet.
Må bestilles senest 30. oktober 2016.

Hvordan bestiller jeg?

Velg ønsket hotell (se oversikt over hvilke hotell som gjelder i listen) og dato i bookingmodulen så vil prisrabatten komme opp ved ledig kapasitet. Husk å spesifisere riktig antall netter for å få opp den aktuelle rabatten (to eller tre netter). Du får umiddelbart se om det er ledig rom til kampanjepris den aktuelle perioden.

Det med liten skrift
Tilbudet gjelder opphold på 2 netter med 20 % rabatt og 3 netter med 30 % rabatt på vår flex-pris, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kan bestilles til og med 30. oktober. Bestillingen kan ikke endres, avbestilles eller refunderes. Betaling skjer ved bestillingstidspunktet. Prisene avhenger av tilgjengelighet og ved ledig kapasitet. Frokostbuffet er inkludert.
Bestillingsvilkår