Åpningstilbud i München

Hva er oktober uten en fest? Vi åpner Scandic München Macherei 14. oktober 2022! For å feire dette har vi et veldig godt tilbud: bestill et dobbeltrom fra 69 EUR i Münchens trendy Macherei-distrikt!koseligere enn din egen stue: Scandic München Macherei

Med bookingkoden FRIENDSMUNICH kan du nå bestille et dobbeltrom fra 79 EUR per natt på Scandic München Macherei! 

Høydepunktet: Du kan ombooke det bestilte oppholdet fleksibelt inntil ankomstdagen, dersom noe skulle komme i veien.

NÅR OG HVORDAN BESTILLER JEG TILBUDET?

Du kan bestille tilbudet på nett via nettstedet vårt frem til 31. desember. Bare velg hotellet Scandic Munich Macherei i bestillingsfeltet og angi de ønskede datoene for oppholdet, og ikke glem bookingkoden FRIENDSMUNICH.

NÅR KAN JEG BO?

Tilbudet er gyldig for alle opphold fra 14. oktober 2022 til 31. mars 2023, med forbehold for tilgjengelighet. Det lønner seg å være rask! 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt nye hus. Enten det er høst, vinter eller vår – vi kan nesten ikke vente på besøket ditt!

Kom innom, bli for alltid. Ekte komfort på Scandic Munich Macherei. 

Energien i storbyen møter skandinavisk kos – Scandics første hotell i München åpner dørene i Macherei-distriktet.  

Scandic utfyller perfekt storbyomgivelsene og er innstilt på å være sammenbindende. Det er enkelt å møtes i de delte offentlige områdene og salongene i stuestil, mens romslige felles arbeidsområder og private hjørner gjør moderne arbeid til en designdrevet glede. Finn nye og gamle venner over en drink eller to i baren eller med vårt særpregede skandinaviske kjøkken i restauranten ved siden av. Etter en innholdsrik dag med utforsking vil rommene våre være et avslappende, luksuriøst fristed. Med varme, grunnfarger og elegante elementer i treverk tilbyr Scandic Munich en blanding av design og bærekraft så unik og komfortabel at du ikke vil reise derfra. 

Se frem til

  • Høyeste standarder når det gjelder bærekraft og skandinavisk hygge
  • Et spesielt miljø med unikt design
  • Muligheter for felles og eksternt arbeid
  • Autentisk skandinavisk kjøkken for middag og lunsj
  • Den perfekte starten på dagen med frokostbuffeten vår
  • Direkte forbindelse til offentlig transport

Det med liten skrift: Spesialpris på Scandic Munich Macherei. Tilbud er gyldig for opphold fra 14. oktober 2022 til 31. mars 2023, med forbehold for tilgjengelighet. Kan utelukkende bestilles frem til 31. desember. Bestillinger kan endres frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Merk deg våre retningslinjer.