Friske padlekurs på Voss

Vått og Vilt arrangerer spennende padlekurs på Voss. Bo på Scandic Voss og få rabatt på kursene.HAVPADLEKURS - 10 % rabatt til boende gjester

Vi arrangerer 2-dagers nybegynnerkurs, samt dagskurs og introkurs (ca 4t). Kajakkutstyr, våttkort og "noe å bite i" er inkludert i prisen på alle våre havkurs.

Vi lærer og trener på diverse padletak og padleteknikk. egenredning, pakking av kajakk, sjøsetting ut og inn av kajakken, og koser oss på tur. Passer også ypperlig som teambuilding for bedriften, vennegjenger og utdrikningslag! Vi har alt nødvendig padleutstyr og bekledning! Mer info og påmelding finner du her.

ELVEPADLEKURS - 15 % rabatt til boende gjester

Elvepadling er skikkelig Vått og Vilt! Kom og bli med på en skikkelig morsom dag på elvene på Voss! Voss har mange flotte elver å ta av, og man kan velge elv ut fra vannstand og ferdigheter.

Vått og Villt arrangerer en rekke kurs i elvepadling for nybegynnere. Fra 4-timers moro på elva til -2 dagers nybegynner kurs. Lokasjon er på Voss. Passer også ypperlig som teambuilding for bedriften, vennegjenger og utdrikningslag! Mer info og påmelding finner du her. Vi har alt nødvendig padleutstyr og bekledning!

Med oss får du lære av pionerer innen elvepadling på Voss og de mest erfarne kajakkinstruktørene Voss har å by på! Norske kortreiste instruktører.

Hvordan bestiller jeg?

Hotell og kurs bestilles hver for seg. Kursene kan bestilles ved å klikke på linkene til de aktuelle kursene over. Overnatting bestilles på vår web eller app.