En natt regnes som to

Vi vil gjerne gi våre medlemmer noe ekstra som en god start på høsten. Nå regner vi hver poengkvalifiserende overnatting som to i perioden 1. september til 31. oktober. En god sjanse til enten å nå neste nivå raskere eller holde deg trygg på det nivået du er på.

nå et høyere nivå i Scandic friends mye raskere

I september og oktober har du mulighet til å nå et høyere medlemsnivå dobbelt så fort. Hver poengkvalifiserende overnatting blir nemlig regnet som to. Hvis du for eksempel bor tre poengkvalifiserende netter vil de bli registrert som seks!

Hvordan én natt blir til to

  • Aktiver tilbudet før 30. september. Du aktiverer det lenger ned på denne siden.
  • Alle poengkvalifiserende overnattinger (inkl. de som ble bestilt før dette tilbudet kom ut) som finner sted i perioden fra 1. september til 31. oktober vil telle dobbelt.
  • Tilbudet gjelder alle dager i den gitte perioden på alle våre hoteller
  • Uansett hvor mange netter du bor, vil hver natt telle som to

Tilbudet gir ikke doble poeng, kun doble netter.

Aktiver tilbudet

  1. Klikk på "Allerede medlem" i linken nedenfor
  2. Logg inn på din konto
  3. Klikk på "Aktiver"

Hvis du allerede har bestillinger i gjeldende periode, kan du allikevel ta del i tilbudet. Følg bare stegene over før din neste overnatting, så vil tilbudet aktiveres.

 

Det med liten skrift
Tilbudet er gyldig for opphold alle dager i perioden 1. september til 31. oktober. Tilbudet er gyldig for bestilling før 30. september og må aktiviseres før denne datoen. Tilbudet er gyldig på alle våre hoteller. For å ta del i tilbudet må du bestille en poengkvalifiserende overnatting. En poengkvalifiserende overnatting er overnattinger bestilt på vår hjemmeside, hos vår medlemservice eller direkte til hotellet. I hovedsak er ikke bestillinger gjort via tredjepartskanaler, turoperatørpakker eller bestillinger gjort på crew-priser poengkvalifiserende. For flere detaljer vedrørende poengkvalifiserende overnattinger, les her.

Aktiver