vinn billetter til Justin Bieber

Er du en av de mange som ikke fikk billetter til den nå utsolgte Justin Bieber-konserten? Da har du sjansen til å sikre deg et par billetter nå! Meld deg inn i vårt lojalitetsprogram Scandic Friends (18-års grense), og du er med i trekningen av 20 billetter!

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Vi trekker ut 5 vinnere som hver får to billetter til den utsolgte Justin Bieber-konserten i Telenor Arena 23. september.  

Å være medlem i Scandic Friends er konstnadsfritt, det eneste som medfølger er fordeler. Les mer om Scandic Friends.

For å bli med i trekningen, meld deg inn ved å klikke "Registrer deg" på linken nedenfor. NB! Husk at du må være over 18 år for å melde deg inn i Scandic Friends, men konserten har fri aldersgrense. 

Lykke til! 

Aktiver