Reisebyrå-rabatt hos Scandic

Som reisebyrå for Scandic får du rabatt når du bor hos oss. Det eneste du trenger for å få tilgang til denne rabatten, er et Scandic-kort. I tillegg blir du med dette kortet oppgradert til Level 2 i lojalitetsprogrammet vårt. Du kan bestille hotellrom raskt og enkelt på nettstedet vårt.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Du vil vel ikke gå glipp av byrårabatten?Som reisebyrå for Scandic har du rett på et Scandic-kort. Dette kortet gir deg rabatt når du bor hos oss. Du blir også automatisk oppgradert til Level 2 i lojalitetsprogrammet vårt, og kan dra nytte av enda bedre fordeler. Hvis du allerede er Scandic Friends-medlem, trenger du ikke registrere deg på nytt for å få byrårabatten. Opphold til reisebyråpris kvalifiserer ikke for poeng eller netter mot et høyere medlemsnivå.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen som gjest hos oss, og håper du vil nyte hotelloppholdet.

Søk om Scandic-kortet

Klikk på 'registrer deg' og skriv inn kontaktinformasjon. Du vil motta et medlemsnummer som du må skrive inn hver gang du bestiller rom hos oss. Innen 48 timer vil du være på Level 2. Kortet vil bli sendt deg innen to uker.

Allerede Scandic Friends-medlem?

Hvis du allerede er medlem av lojalitetsprogrammet vårt, velg 'Allerede medlem' og skriv inn medlemsnummer og passord. Klikk deretter på 'Aktiver'. Medlemsnivået ditt vil bli oppgradert til Level 2 innen 48 timer hvis du er på et lavere nivå.

Rabattregler for reisebyrå

  • Ved innsjekking må du ha kunne bevise at du er Scandic Friends-medlem*, vise ID og også bekrefte at du jobber for et reisebyrå for Scandic.
  • Kun bestilling på nett.
  • For bookingkode, ta kontakt med en kontaktperson for Scandic på reisebyrået.
  • Bestill tidligst fem uker før ankomst
  • Rabatten gjelder så lenge det finnes tilgjengelige rom.
  • Frokostbuffet og MVA er inkludert i prisen.
  • Gyldig for deg, din partner (samme adresse) og dine barn.
  • Betaling gjøres ved ankomst
  • Hvis du ikke kan bevise at du jobber for et reisebyrå for Scandic, vil vi belaste beste tilgjengelige pris på ankomsttidspunktet.

Ønsker du å komme på visning?

Kontakt personalet vårt på forhånd, så arrangerer vi en skreddersydd visning av hotellet.


Glemt passord? Klikk på lenken nedenfor for å få nytt passord.
Glemt passord

Aktiver