Flytt opp til neste medlemsnivå dobbelt så raskt

Registrer deg for dette tilbudet med ditt medlemsnummer og PIN-kode, og dine neste to opphold* vil telle dobbelt. Dette betyr at du vil nå et høyere medlemsnivå mye raskere.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Flytt opp til neste medlemsnivå dobbelt så raskt

Registrer deg for dette tilbudet med ditt medlemsnummer og PIN-kode, og dine neste to opphold* vil telle dobbelt, med andre ord, én natt teller som to. Du må være registrert for å ta del i dette tilbudet.

Eksempel:

Hvis dine neste to opphold ved våre hoteller blir tre netter til sammen (én natt i løpet av det første oppholdet, og to netter det andre oppholdet), vil disse nettene regnes som seks netter til sammen. Vær oppmerksom på at dette tilbudet er for doble netter, ikke doble poeng.

Registrer deg nedenfor

For å ta del i dette tilbudet, kryss av i boksen merket "Allerede medlem". Fyll ut medlemskapsinformasjonen og klikk "Oppdater medlemskap". Hver natt* under dine neste to hotellopphold vil automatisk bli regnet to ganger.

*gjelder poengkvalifiserende opphold

Aktiver