Få doble poeng på ditt neste opphold

Registrer deg for dette tilbudet med ditt medlemsnummer og passord, og du får doble poeng for ditt neste opphold på Scandic hoteller i Norge*.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Få doble poeng på ditt neste opphold

Tilbud til deg - vi ønsker å gi deg doble poeng for ditt neste opphold hos oss! Tilbudet gjelder for bestillinger gjort før 7. juni for overnattinger i hele sommer frem til 15. august. Du får doble poeng for maks to netter av ditt opphold. Tilbudet gjelder på hoteller i Norge.

Registrer deg for dette tilbudet med ditt medlemsnummer og, og du får doble poeng på ditt neste opphold*. Du må være registrert innen 7. juni for å ta del i dette tilbudet.

Registrer deg nedenfor

For å ta del i dette tilbudet, kryss av i boksen merket "Allerede medlem". Fyll ut medlemskapsinformasjonen og klikk "Aktiver". Du får doble poeng for maks to netter* under ditt neste hotellopphold på Scandic i Norge.

*gjelder poengkvalifiserende opphold

Aktiver