Få 2 000 ekstrapoeng per natt

Nå kan du få ekstrapoeng til en bonusnatt på ett av våre hoteller. Med denne avtalen får du 2 000 ekstrapoeng per natt i tillegg til dine ordinære poeng for de neste to oppholdene*.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Eksempel: Hvis dine neste to opphold ved våre hoteller blir 5 netter til sammen (2 netter i løpet av ditt første opphold og 3 netter det andre oppholdet), vil du få 10 000 ekstrapoeng i tillegg til de vanlige poengene for oppholdet.

Tilbudet gjelder i 6 måneder fra du registrerer deg.

Registrer deg nedenfor

  1. For å ta del i tilbudet, kryss av i boksen merket "Allerede medlem"
  2. Fyll ut medlemsinformasjonen og klikk "Oppdater medlemskap".
  3. Dine neste to opphold* vil automatisk gi deg 2 000 ekstrapoeng per natt

*gjelder poengkvalifiserende opphold

Aktiver