Nå neste nivå dobbelt så raskt

Vi ønsker å gi deg en mulighet til å oppnå et høyere nivå i Scandic Friends mye raskere. Jo høyere nivå, desto flere og bedre fordeler får du. I februar, for overnattinger mandag til torsdag, vil hver poengkvalifiserende overnatting telle som to netter. Dette betyr at du vil nå et høyere nivå raskere.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Unikt medlemstilbud - nå et høyere nivå i Scandic friends mye raskere

Som medlem i Scandic Friends blir du belønnet på to forskjellige måter. Først og fremst tjener du poeng når du bor på våre hoteller, og for det andre får du gode fordeler. Jo, høyere nivå du er på, desto bedre fordeler får du. I løpet av februar har du mulighet til å nå et høyere medlemsnivå dobbelt så fort. Hver poengkvalifiserende overnatting blir nemlig regnet som to. Hvis du for eksempel bor tre poengkvalifiserende netter vil de bli registrert som seks!

Hvordan èn natt blir til to

  • Alle poengkvalifiserende overnattinger (inkl. de som ble bestilt før dette tilbudet kom ut) som finner sted i februar, mandag til torsdag, vil telle dobbelt.
  • Uansett hvor mange netter du bor, vil hver natt telle som to
  • Tilbudet gir ikke doble poeng, kun doble netter

Aktiver tilbudet

  1. Klikk på "Allerede medlem" i linken nedenfor
  2. Logg inn på din konto
  3. Klikk på "Aktiver"

Hvis du allerede har bestillinger for februar, kan du allikevel ta del i tilbudet. Følg bare stegene over før din neste overnatting så vil tilbudet aktiveres.

 

 

Det med liten skrift
Tilbudet er gyldig i februar for overnattinger mandag til torsdag. For å ta del i tilbudet må du bestille en poengkvalifiserende overnatting. En poengkvalifiserende overnatting er overnattinger bestilt på vår hjemmeside, hos vår medlemservice eller direkte til hotellet. I hovedsak er ikke bestillinger gjort via tredjepartskanaler poengkvalifiserende. For flere detaljer vedrørende poengkvalifiserende overnattinger, les her.

Aktiver