La julenissen finne frem

Vi vil ikke at våre Top floor-medlemmer skal gå glipp av viktig informasjon eller små gaver som vi sender ut. Derfor trenger vi din hjelp til å oppdatere vårt adresseregister.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Vi er ytterst takknemlige for din hjelp med å oppdatere dine kontaktopplysninger som du har notert på din medlemsprofil

  • Fornavn + Etternavn
  • Adresse
  • Postadresse + By

Slik gjør du:

  1. Logg inn på din medlemsprofil her og sjekk din informasjon. Endre hvis det trengs.
  2. Når du har endret dine kontaktopplysninger, velg Allerede medlem og Aktiver, hvis du ønsker at vi sender deg din spesielle Top floor-penn som takk for hjelpen,

Aktiver