Agentrabatt

Som bookingagent får du rabatt når du bor privat hos oss på Scandic. Fra nå av bestiller du rommet ditt raskt og enkelt, direkte på nettsidene våre. Søk om Scandic-kortet for å få tilgang til prisene. Vi ser frem til å få deg som gjest hos oss og håper at du vil trives godt på hotellene våre.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Gå ikke glipp av agentrabatten din!

Søk om Scandic-kortet ditt i skjemaet under. Selv om du allerede er medlem i stamgjestprogrammet vårt, må du registrere deg på nytt. Når du bor til agentpris, tjener du ikke poeng eller overnattinger mot høyere medlemsnivå. Du får heller ingen fordeler (som f.eks. restaurantvoucher) som er forbundet med overnattingen.  Etter at du har aktivert koden kan du bestille til agentpris på vår hjemmside ved å bruke bookingkoden D0003000.

 

Aktiver