Reisebyrå-rabatt

Som reisebyrå for Scandic får du rabatt når du bor hos oss privat. Det eneste du trenger er et Scandic-kort. I tillegg blir du oppgradert til Level 2 i Scandic Friends og får bedre fordeler. Hvis du ikke allerede har et kort, søk her og nå.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Ikke gå glipp av reisebyrå-rabatten!

Søk om Scandic-kortet ved bruk av skjemaet nedenfor, så blir du automatisk oppgradert til Level 2, og reisebyrå-rabatten hos Scandic er klar til bruk. Hvis du allerede er medlem av stamgjestprogrammet vårt, må du registrere deg på nytt. Merk at når du bor hos oss med reisebyrå-rabatten, opptjener du ikke poeng eller netter mot et høyere medlemsnivå, og du får heller ikke andre medlemsfordeler. Les mer om fordelene vi tilbyr her.

Nytt medlem?

Hvis du ikke allerede er medlem, klikk på alternativet Bli medlem under Aktiv, og registrer deg. På registreringssiden for Scandic Friends fyller du inn kontaktinformasjonen din. Den nye kontoen din vil bli oppgradert til Level 2

Allerede medlem?

Hvis du allerede er medlem av programmet, klikk på alternativet «Allerede medlem» under Aktiv. Skriv inn medlemsnummer, passord og sørg for at kampanjekoden TID18 er forhåndsutfylt. Du vil bli oppgradert til Level 2 innen 48 timer.

Spesielle vilkår for dette tilbudet

  • Kun for Scandic-distributører
  • Kan kun bestilles online
  • For bookingkode, ta kontakt med en kontaktperson for Scandic på reisebyrået
  • Kan bestilles tidligst fem uker i forveien
  • Rommene tilbys avhengig av tilgjengelighet.
  • Prisen inkluderer frokost og MVA
  • Gyldig for deg og din partner (samme adresse) og dine barn
  • Betaling skjer ved innsjekking
  • Ved innsjekking, vis et gyldig Scandic-kort, ID og et dokument som bekrefter hvilket reisebyrå du jobber for. Hvis du ikke viser noe dokument som bekrefter hvilket reisebyrå du jobber for, vil du bli belastet beste tilgjengelige pris vi kan tilby på det tidspunktet.

Aktiver