Få opptil 20% rabatt på hotell

Unn deg en storbytur med din kjære og nyt en romantisk middag etterfulgt av en god natt søvn i våre komfortable senger. Mange av våre hoteller tilbyr bassenger, badstuer og treningsstudio.

Bestill din weekend til rabattert pris

Høsten er en perfekt tid til å utforske nye steder. Varmen har lagt seg, bylivet våkner og på kvelden er det helt greit og krype inn i varmen. Hos oss bor du i nærheten av underholdning og shopping - og sover i deilige, komfortable senger.

Pakk lett og kom hjem med fulle kofferter etter en helg med shopping og storbyliv, eller fyll lungene med frisk luft i stedet og velg et hotell med naturen rett utenfor hotelldøren. Vi har hoteller for enhver smak!

Nå også rabatt på hverdager

Med samme bookingkode som du bestiller helgerabatt på 20% kan du nå også bestille opphold på hverdager, da med en mindre rabatt på 3%.

For å bestille tilbudet må du være Scandic Friends medlem. Er du ikke medlem enda kan du registrere deg her (helt gratis!).

Hva er inkludert?

  • 20% rabatt på opphold i helger og utvalgte ferieperioder
  • 3 % rabatt på hotellopphold alle dager
  • Tjen 10 % ekstra poeng når du bestiller online på vår web
  • 20% rabatt på mat 
  • Vår prisbelønte frokostbuffet 
  • De vanlige medlemsfordelene
  • Det du alltid kan forvente når du bor på Scandic

Når gjelder prisene?

20 % gjelder alle helger (fredag til søndag) og utvalgte ferieperioder, ved ledig kapasitet. Du kan også bo på hverdager med 3 % rabatt.

Hvordan bestiller jeg?

Bestill online og bruk koden FG2.

Det med liten skrift
Tilbudet kan kun bestilles online og er avhengig av tilgjengelighet, antall rom kan være begrenset. For å bestille tilbudet må du være medlem av Scandic Friends, om du ikke er medlem kan du registrere deg uten kostnad.  20% rabatt på Flex-pris når du bestiller rom på nett, ringer du oss får du 10% rabatt ved å oppgi koden FG1. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Bestillingen kan endres og avbestilles frem til kl. 18.00 lokal tid, og du betaler for rommet ved ankomst til hotellet. Rabattene på 20 % og 3 % trekkes fra de ordinære Flex-prisene. Husk ditt medlemskort ved innsjekk.
Bestillingsvilkår

Vakker slottshage i høstdrakt, Turku Slott i Finland.