Besøk Skara Sommarland

Bo på Scandic Billingen, og ta med hele familien på en fantastisk opplevelse på Skara Sommarland. En morsom vannpark med tivoli og Go-kart. Bestill vår hotellpakke med overnatting, inngang på Skara Sommarland og en stor frokostbuffet.

ha en fantastisk opplevelse i vannparken

Skara Sommarland er en utrolig vannpark med oppvarmede bassenger og vannattraksjoner for liten og stor. Gå ikke glipp av den 116 meter lange vannsklien Cobra. En intens og vektløs opplevelse for fire personer. Men det er mer. Hvis du har lyst til å tørke litt, kan du besøke tivoliet eller utfordre familien til et Go-kart-løp.

Parken ligger bare 20 minutter med bil fra Scandic Billingen. En perfekt mulighet til å tilbringe morsomme dager med hele familien.

Hva er inkludert?

Priseksempel

Fra SEK 2606 per familie og natt med én ekstraseng (to voksne og to barn under 13 år). Inkluderer inngang for alle med egen seng.

Merk! Ekstra inngangsbilletter for små barn som sover i de voksnes seng kjøpes separat. Billettene er tilgjengelig for salg i resepsjonen.

Når kan jeg bo?

Mellom 2.–3. og 6.–9. juni og alle dager mellom 16. juni og 19. august 2018.

Hvordan bestiller jeg?

  • Overnatting med inngangsbilletter for to dager. Bestill online ved bruk av bookingkode QSKARA
  • Overnatting med inngangsbilletter for én dag. Bestill online ved bruk av bookingkode QSKARA1

Det med liten skrift
Avhenger av tilgjengelighet og antall rom. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Bestillingen kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 dagen før ankomstdagen. Betaling skjer i forbindelse med oppholdet. Inngangsbillettene hentes på hotellet.
Bestillingsbetingelser     

De kombinerte reisetjenester som tilbys utgjør en pakkereise ihht. direktiv (EU) 2015/2302. Mer informasjon om sentrale rettigheter ihht direktiv (EU) 2015/2302.