Besøk Skara Sommarland vannpark

Bestill vår hotellpakke på Scandic Billingen i sentrum av Skövde og ta med familien på et uforglemmelig eventyr i Skara Sommarland!

En fornøyelsespark 20 minutter fra Skövde

Bare 20 minutters kjøring fra Scandic Billingen i Skövde finner du  Skara Sommarland med sin utrolige vannpark, oppvarmede bassenger og vannattraksjoner for alle aldersgrupper. Ikke gå glipp av splitter nye Waka Waka – den første vannsklien av sitt slag i Europa, hvor du rutsjer ned en 210 meter lang sklie i ringer med plass for to personer. Rutsjeturen er litt som å gå på ski, med utskårne svinger hvor du opplever en fartsstigning i hver sving. Ringen beveger seg ned et fargerikt rør og på fire steder ender den opp på en flat, åpen sirkelformet plass som gir deg ny fartsøkning for den neste delen av rutsjeturen.

Hva er inkludert?

Prisexempel

Fra SEK 2890 per familie og overnatting med maksimalt 1 ekstra seng (2 voksne og 2 barn under 13) inngang for alle som har egen seng.*

*Inngangspenger til Skara Sommarland må betales for barn som har sengeplass sammen med en voksen. Billetter er tilgjengelige for kjøp i hotellresepsjonen.

Når kan vi bo der?

Tilbudet gjelder 6.–9. juni og hver dag fra 15. juni–18. august, og 24.–25. august 2019.

Hvordan bestiller jeg?

Bestill online med bookingkode  QSKARA1 for én overnatting og inngangsbilletter for én dag eller QSKARA for én overnatting og inngangsbilletter for to dager.

Det finstilta
Tilbudet avhenger av tilgjengelighet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Bestillingen kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 dagen før ankomstdagen. Betaling gjøres ved ankomst til hotellet. Du får inngangsbillettene på hotellet.
Bokningsregler

De kombinerte reisetjenestene som tilbys er en pakkereise i henhold til direktiv (EF) 2015/2302. Les mer om direktivet
Mer information om centrala rättigheter etter EUs hotellpakkedirektiv enligt 2015/2302