Spesialtilbud Frankfurt Skyline

Minneverdige opplevelser for oppholdet i Frankfurt: Nyt utsikten over Frankfurt fra et superior best view-rom og fra Main Tower med inngangsbilletten inkludert.

Fantastiske opplevelser i Frankfurt

Opplev Frankfurt fra et helt nytt perspektiv. Bestill oppholdet ditt nå, og nyt spektakulær utsikt fra et av superior best view-rommene våre. Ønsker du å komme enda høyere opp? Da kan du besøke nærliggende Main Tower, og slippe køen. Inngangsbilletten er inkludert.

Hva er inkludert?

  • 10 % rabatt når du bestiller et superior best view-rom
  • Våkn opp til panoramautsikt over byens skyline
  • Minibar som fylles opp hver dag med vin, øl, cola, juice og vann uten ekstra kostnad
  • Inngangsbilletter til utsiktsplattformen på Main Tower 
  • Fri bruk av treningsområdet vårt
  • Bestill den store og sunne frokostbuffeten vår på nett eller på hotellet.
  • Gratis WiFi over hele hotellet
  • Barn under 13 år bor uten ekstra kostnad sammen med en voksen. Frokost er inkludert.
  • Fordeler for Scandic Friends-medlemmene våre – registrer deg nå gratis, og bli medlem. 

Når kan jeg reise?

Tilbudet er gyldig for innsjekking før 31. desember 2020.

Hvordan bestiller jeg?

Bestill Skyline-tilbudet på denne siden ved bruk av bookingkode SKY. Velg hotellet, ønsket reiseperiode og antall gjester, og klikk på  «Vis rom og priser».

Det med liten skrift 
Bestillingsperiode for denne pakken: 30. september 2019 – 31. desember 2020. Oppholdsperiode: 1. oktober 2019 – 31. desember 2020. Tilbudet gjelder på Scandic Frankfurt Museumsufer, avhenger av tilgjengelighet og gjelder for et begrenset antall rom. Pakken inkluderer et opphold i et hotellrom i superior best view-kategorien, i tillegg til inngangsbilletter (én billett per person) til utsiktsplattformen på Main Tower. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Bestillinger kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Frokost er ikke inkludert. MVA er inkludert. Ekstra kostnader: Frankfurt by ilegger en turistskatt på EUR 2 per person per natt, som betales ved ankomst.
Regler

De kombinerte reisetjenestene som tilbys er en pakkereise i henhold til EU-direktiv 2015/2302. Mer informasjon om hovedrettighetene dine i henhold til EU-direktiv 2015/2302.