Sommerferie til 20 %

Mens solen varmer hele vårt langstrakte land kan du nyte deilige feriedager. Uansett hvilke av våre 112 destinasjoner du velger å bo på, har du alltid et godt utgangspunkt for de mest populære og spennende attraksjoner på stedet, og de beste ferieminner er bare noen klikk unna.

Vi gir deg 20 % alle dager fra 24. juni - 14. august. 

Bruk bookingkode FG2 for Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og for medlemmer av Scandic Friends (Ikke medlem enda? Meld deg inn helt gratis og uforpliktende og spar poeng samt få rabatter under hvert opphold).

Ferieminner som venter på deg...

Sommeren er fantastisk i Norden og kanskje spesielt unik over Polarsirkelen der solen aldri går ned i sommermånedene.

Vakker midnattsol på Nordkapp

Opplev midnattsolen i sommer:

Flere hoteller i Nord-Norge

Hva med en tur til Vestlandet i sommer? Opplev den vakre landsdelen der dype, smaragdgrønne fjorder møter høye, majestetiske fjell, og sjarmerende byer med gamle trehus og fish´n chips på kaia gir deg sommerminner for livet. 

Opplev vakre Vestlandet og sov godt hos oss: 

Flere hotell i Stavanger


Sør- og Østlandet

Vi har hotell i hele vårt langstrakte land, så hvis bølgeskvulp og terneskrik langs kysten i Sør-Norge frister mest har vi mange alternativer til deg også! 

Besøk Sandefjord og Tjøme i sommer:

Flere hotell på Sør- og Østlandet

Ta turen til Midt-Norge i sommer, og opplev det rike kultur- og naturlivet i området. Alle attraksjoner og severdigheter kan lett nytes fra våre sentrale og komfortable hotell. 

Hotell i Trondheim og omegn:

Flere hotell i Trodheim

Sommer i storbyen? Tiltrekkes du mest av den sydende stemningen som oppstår i storbyen på sommeren er det bare å velge og vrake i hotell her også.

Scandic i storbyen

Se alle våre hotell

Vi har 230 hotell i 7 land som alle gir deg den samme, gode Scandic-følelsen. Skap gode sommerminner og bo hos oss i ferien - velkommen!