Sommerpakke Vulkan

Ta en pause fra hverdagen, og skjem deg selv og familien bort med et hyggelig sommeropphold på vårt fine boutique hotell - som du finner i midten av Oslo med idylliske Akerselva som nærmeste nabo.

lekent i oslo

I hjertet av Vulkan-området, som representerer en nytenkende, kreativ og kulturell del av Oslo finner du hotellet. Med en beliggenhet midt i Oslo, er hotellet et perfekt utgangspunkt for alt byen har å by på. Med Mathallen som nærmeste nabo, Grünerløkka med alt det eksotiske og spennende "Løkka" har å by på, kunstnerisk miljø og lekeparker - finner du garantert noe som faller i smak. For sommertilbud benytt bookinkode: 774SUM

Sommerpakken inkluderer

  • Overnatting i valgt romtype*
    *Prisen er dynamisk og gjelder alle romtyper
  • Inkluderer sommerbuffet fra kl. 18.00 - 21.00
  • Parkering i vårt parkeringshus*
    *Parkeringsbevis må hentes i resepsjonen før parkering i parkeringshuset.
  • Frokost
  • Barn under 12 år spiser for halv pris, og barn under 3 år spiser gratis

Det med liten skrift
Bestillings- og oppholdsperiode for dette tilbudet: 1. juli - 31. juli 2018.  (alle dager) Benytt bookingkode: 774SUM. Tilbudet gjelder på Scandic Vulkan. Tilbudet kan kun bookes online, på Scandics eget nettsted. Prisene er dynamiske og inkluderer alle romtyper. Reservasjoner kan ikke refunderes, endres eller kanselleres. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Ditt kreditt-/debetkort vil bli belastet ved bestilling. Frokost er inkludert (ekskludert i Tyskland og Polen). Mva er inkludert.