Spar opptil 30 % i Berlin

Utforsk Berlin denne sommeren. Jo lenger du blir, desto billigere blir oppholdet

I sommermånedene juli og august kan du bo på Scandic Berlin Kurfürstendamm og/eller Scandic Berlin Potsdamer Platz i 2 dager og spare 20 %, og hvis du bor her 3 dager, sparer du 30 % per overnatning.

 

Bo like ved den berømte gaten Kurfürstendamm ved siden av det legendariske shoppingsenteret KaDeWe, og nyt godt av alle shoppingmulighetene, de eksklusive barene og restaurantene, i tillegg til kinoer og teatre. Alt sammen innen gangavstand. Hvis du besøker vårt hotell med barn, får de en velkomstgave ved innsjekk, barnemeny i restauranten, TV-kanaler for barn, et spillehjørne med vår maskot Sigge og vårt store familierom (Family Standard Plus). Berlin Zoo ligger like rundt hjørnet fra hotellet. Scandic er perfekt for familier.

HVA ER INKLUDERT?

  • Dobbeltrom eller standardrom på Scandic Berlin Kurfürstendamm og Scandic Berlin Potsdamer Platz
  • Fri WiFi
  • Moderne fitness- og relaxavdeling
  • Fordeler til våre Scandic Friends-medlemmer. Ikke medlem enda? Det er enkelt å melde seg inn - og det koster ingenting.
  • Barn under 13 år bor uten kostnad med en voksen
  • Velkomstgave til de små ved sjekk inn

Når kan jeg benytte meg av tilbudet?

Tilbudet gjelder fra 1. juli til 31. august 2017 på ledig kapasitet.

Hvordan bestiller jeg?

Velg hotell i Berlin og ønsket dato i bookingmodulen. Glem ikke at du må bo 2 netter for å få 20 % og minst 3 netter for å få 30 % rabatt. Du ser med en gang om hotellet har ledige rom eller ikke til denne rabatten.

Det med liten skrift
Tilbudet gjelder for opphold mellom 1. juli og 31. august 2017 på Scandic Berlin Kurfürstendamm og Scandic Berlin Potsdamer Platz. Ved et opphold på 2 netter får du 20 % rabatt, og ved et opphold på minst 3 netter får du 30 % rabatt. Kan bestilles frem til 29. august 2017. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ved ledig kapasitet. Prisen kan ikke refunderes, og bestillingen kan ikke endres eller kanselleres. Beløpet trekkes fra på ditt kreditkort når du foretar din bestilling. Frokost er ikke inkludert i prisen, men kan kjøpes på hotellet.