The Lovecation i Bergen

Feire kjærligheten med The Lovecation her på Hotel Norge i februar.Sett en ekstra spiss på morsdag og valentinsdagen, eller skjem bort en kjær venn med et herlig hotellopphold i hjertet av Bergen. Med byens beste beliggenhet og våre flotte fasiliteter, vil The Lovecation gi et etterlengtet avbrekk fra hverdagen.


Vi tilbyr en pakke for to, som inkluderer det som skal til for å gjøre oppholdet ekstra minneverdig! Tilbudet gjelder alle helger i februar samt valentinsdagen 14. februar 2023.

Pakken inneholder:

  • Én overnatting i et av våre vakre Grande-rom med nydelig utsikt over Bergen
  • Pyntet med roser på rommet ved ankomst
  • Velkomstdrink i Café Norge
  • 10 % på mat i Café Norge
  • 2 for 1 på inngangsprisen til The Pool & Spa og 10 % rabatt på behandlinger
  • Vår prisvinnende og smakfulle frokostbuffé i Nova

 Pris for The Lovecation-pakke: kr. 2990,-

Bestilling

For mer informasjon og bestilling av pakke, kontakt oss på: hotelnorge@scandichotels.com
eller tlf. 55 55 40 00.

Mat og drikke

I Café Norge serverer vi mat basert på norske og lokale råvarer fra Vestlandet, kombinert med internasjonale smaker og teknikker signert vårt dyktige og dedikerte kokketeam. Her får du servert deilig lunsj og middag, nydelig kaffe og gode drinker.

Bestill bord

The Pool & Spa

Nyt tilværelsen med en velværebehandling hos Artesia Spa eller benytte deg av våre behagelige spa-fasiliteter som oppvarmede basseng, badstue, kalddusj, steambad og et flott relax-område med daybeds.

Les mer og bestill tid 

Det med liten skrift
Tilbudet gjelder for to personer i delt Grande-rom på Hotel Norge by Scandic. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gratis om- og avbestilling frem til kl. 18.00 lokal tid ankomstdagen. Tilbudet er gyldig for opphold alle helger i februar samt 14. februar 2023.