Tivoli i København

Ta med familien til fornøyelsesparken Tivoli og la moroa begynne! Etterpå kan du slappe av og nyte et behagelig opphold på et av våre Scandic-hoteller i København fra DKK 1174,-.Hotellpakke med inngang til Tivoli i København

Tilbudet inkluderer hotellopphold med frokostbuffet for to personer inkludert inngangsbillett til Tivoli. Tivoli i København er et morsomt sted for hele familien, med aktiviteter for både barn og voksne som liker å ha det gøy.

Hva er inkludert?

  • Overnatting for to voksne, samt barn opptil 13 år.
  • Inngang til Tivoli for to personer (gjelder voksne og barn opp til 13 år)
  • Vår store frokostbuffet
  • Selvfølgelig er alle de vanlige Scandic-fordelene inkludert

Priseksempel

 

Når kan jeg bo?

  • Bestill tilbudet helt frem til 31. desember 2019
  • Tilbudet gjelder alle dager mens Tivoli i København er åpent.

I 2019 er Tivoli åpent følgende datoer: Påske: 4. til 22. april. Sommer: 23. april til 22. september. Halloween:11. oktober til 3. november. Jul i Tivoli:16. november til 5. januar. 

Hvordan bestiller jeg?

Velg ønsket hotell og dato i bookingmodulen og bruk bookingkoden TIV for å få best pris. Du får umiddelbart se om det er ledig rom den aktuelle dagen.

 

Det med liten skrift
Gyldig for opphold alle dager når Tivoli i København er åpent. Tilbudet er gyldig på følgende hoteller i København: Scandic Sluseholmen, Scandic Kødbyen, Scandic Sydhavnen, Scandic Palace Hotel, Scandic Webers, Scandic Front, Scandic Copenhagen. Prisen inkluderer frokost og inngangsbillett til Tivoli for to personer.
Bestillingen kan endres og avbestilles frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Betaling skjer i forbindelse med oppholdet. Pakken kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Bestillingsvilkår  

De kombinerte reisetjenester som tilbys utgjør en pakkereise ihht. direktiv (EU) 2015/2302. Mer informasjon om sentrale rettigheter ihht direktiv (EU) 2015/2302.