Kom i julestemning hos oss

Det er duket for stemningsfull førjulsfeiring på Hotel Norge by Scandic fra 15. november til 21. desember. Med Bergens beste beliggenhet, nydelig utsikt og gangavstand til alle byens juleaktiviteter, ligger alt til rette for en hyggelig førjulstid på Hotel Norge by Scandic - enten du vil bo eller bare spise hos oss.

Små og store juleselskap i Nova

På fredager og lørdager tilbyr Hotel Norge sin fantastiske julebuffet i Nova. Her serveres kalde og varme juleretter med både tradisjonelle, lokale og moderne smaker i tillegg til retter med en smak av verden, samt nydelige desserter fra vårt konditori.  Etter middag blir det god stemning til sene nattetimer med musikk fra scenen foran solen i The Lobby Bar og DJ i Cafe Norge.

  • Pris kr 950,- per person
  • Julebuffet serveres fra kl. 18.00

Fra mandag til torsdag tilbyr vi Hotel Norge sin smakfulle 3-retters julemeny eller våre selskapsmenyer for grupper fra 8 til 300 personer.

Ønsker du middag i lukket lokale, hjelper vi deg gjerne med dette også.

Juleselskap i Hotel Norges Ballroom

For å få ekte julestemning byr vi på to nydelige julebuffeter eller en 3-retters jule­meny for selskap i vårt flotte Ballroom. Ønsker du noe annet enn julemat kan du også velge fra vår selskapsmeny, eller gå for en minglematbuffet. Fredager og lørdager blir det god stemning til sene nattetimer i The Lobby Bar i vår tredje etasje med musikk fra scenen foran solen og DJ i Cafe Norge i vår første etasje.

Dersom man velger julebuffet kan man være opp til 200 personer, mens ved valg av jule- eller selskapsmenyer kan man være 280 personer.


Hotel Norges søndagsjulebuffet for familie og venner

Vil du ha en smak av julen sammen med dine nære og kjære, er du velkommen til julebuffet i Nova:

  • søndag 24. november, og 1., 8. og 15. desember fra kl. 13-17.
  • Pris kr 695,- per voksen
  • Pris kr 245,- per barn, 4-12 år (barn under 4 år er gratis)

Vi serverer kalde og varme juleretter med både tradisjonelle, lokale og moderne smaker i tillegg til spennende retter med en smak av verden, og klokken 15.00 kommer nissen og hilser på barna.

Vi minner samtidig på at Cafe Norge holder åpent hele romjulen. Her blir det god stemning og hyggelig atmosfære.