Få julestemning hos oss

Det er duket for førjulsfeiring på nyåpnede Hotel Norge by Scandic. Med Bergens beste beliggenhet og gangavstand til byens juleaktiviteter, ligger alt til rette for en stemningsfull førjulstid enten du vil bo eller bare spise hos oss.

Jul i Novastuene og Hotel Norges Ballroom

For å få ekte julestemning byr vi på nydelige 3- og 5-retters julemenyer med tradisjonelle julesmaker i våre flotte Novastuer og vårt Ballroom. Du kan velge mellom flere varianter julemenyer, og i Ballroom er det også mulig å velge julebuffé for større selskaper. Fredager og lørdager er det god stemning til sene nattetimer med DJ i Cafe Norge og The Lobby bar.

Hotel Norges julebuffé for familie og venner

Vil du ha en smak av julen sammen med dine nære og kjære, er du velkommen til julebuffet i Novastuene søndag 2., 9. og 16. desember fra kl. 13-17.

Vi serverer kalde og varme juleretter med både tradisjonelle, lokale og moderne smaker i tillegg til spennende retter med en smak av verden, og klokken 15 kommer nissen og hilser på barna.

  • 595,- per voksen
  • 295,- per barn (4-12 år) (Barn under 4 år er gratis)

For bordbestilling og menyforespørsler: meeting.hotelnorge@scandichotels.com

Ønsker du smaker fra vår à la carte-meny, anbefaler vi deg å bestille bord på restaurant Nova. For booking av bord: www.scandichotels.no/restaurantnova

Velkommen skal du være!