Vi spanderer parkeringen

Ta en pause fra hverdagen, og skjem deg selv og familien bort med et hyggelig opphold på Scandic Vulkan - som du finner i midten av Oslo med idylliske Akerselva som nærmeste nabo.

lekent i oslo

I hjertet av Vulkan-området, som representerer en nytenkende, kreativ og kulturell del av Oslo finner du hotellet. Med en beliggenhet midt i Oslo, er hotellet et perfekt utgangspunkt for alt byen har å by på. Med Mathallen som nærmeste nabo, Grünerløkka med alt det eksotiske og spennende "Løkka" har å by på, kunstnerisk miljø og lekeparker - finner du garantert noe som faller i smak. 

Bor du på Scandic Vulkan i juli betaler vi parkeringen din!

I hele juli byr vi på gratis parkering til alle våre gjester i One Park sitt parkeringshus å Vulkan. Husk å registrere skiltnummer ved innsjekk*

*Scandic Vulkan tar ikke ansvar for manglende eller mangelfull registrering av skiltnummer, eller for innbrudd i bilen.

Hva får du når du bor hos oss?

  • Frokostbuffet med egen honning fra biene på taket.
  • Treningsmuligheter
  • Gratis WiFi
  • Barnemeny eller 50 % rabatt på barneporsjon fra den ordinære à la carte-menyen vår (gjelder for barn under 13 år, og barn under 3 år spiser gratis.

Drømmer du om Italia? – Da bør du besøke oss i vår restaurant, Ristorante Ferro som ligger i underetasjen på hotellet. I Italia er måltidet alt. Det er der familien samles, venner møtes og kjærlighet oppstår. Her kan du nyte en helaften med gode venner, en rask pizza eller nyte noe godt i glasset. Vi gleder oss til å servere deg!