Vintertilbud i Tyskland og Polen – 30 % rabatt

Bestill tidlig og få 30 % på oppholdet. Unn deg noen dager mellom 14. desember 2018 og 10. mars 2019 i Berlin, Hamburg, Frankfurt, Wroclaw eller Gdansk. Bestill nå og se frem til den koselige tiden på året!

koselig vinteropphold i tyskland og polen

Tilbring noen avslappende dager på de tyske og polske hotellene våre. Det er mye å gjøre på destinasjonene våre i vintersesongen:

Hva er inkludert?

Når kan jeg bo?

Bo på hotellene våre i Tyskland og Polen i perioden mellom 14. desember 2018 og 10. mars 2019.

Hvordan bestiller jeg?

Kan kun bestilles online mellom 1. september og 17. desember 2018.

Velg et av hotellene våre i Tyskland eller Polen samt ønsket dato i bestillingsvinduet. Hotellets tilgjengelighet vil vises øyeblikkelig. Rabatten vises automatisk i bestillingsprosessen.

Det med liten skrift
Bestillingsperiode for dette tilbudet: 1. september 2018 – 17. desember 2018. Oppholdsperiode: 14. desember 2018 – 10. mars 2019. Tilbudet gjelder på Scandic-hotellene våre i Tyskland og Polen. Dette tilbudet kan kun bestilles online på nettstedet til Scandic. Prisene er per dobbeltrom per natt, avhenger av tilgjengelighet og gjelder for et begrenset antall rom. Bestillinger kan ikke refunderes, endres eller avbestilles. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Ditt kreditt-/debetkort vil bli belastet på bestillingstidspunktet. Frokost er ikke inkludert, men kan legges til bestillingen i løpet av bestillingsprosessen eller direkte på hotellet. MVA er inkludert.
Policy