Helg i Danmark

Du vet hvordan det er. Når hver ukedag begynner å føles som den forrige. Og når var forrige gang du og partneren din virkelig slappet av? Nyt hverandres selskap under et helgeopphold på hotell, med middag i restauranten vår inkludert første kvelden. Bestill vår helgepakke på hotell på utvalgte hoteller i Danmark.

Nyt hverandres selskap under et hyggelig helgeopphold

Trenger du og partneren din en pause fra hverdagen? Benytt sjansen og nyt et avslappende helgeopphold på et av de utvalgte hotellene våre i Danmark med middag inkludert. På utvalgte hoteller i Danmark kan dere nyte to netter på et flott rom, med middag inkludert den første kvelden i den hyggelige hotellrestauranten vår. Den andre kvelden kan dere utforske byens lokale restauranter.

Hva er inkludert i tilbudet?

Når kan jeg bestille og overnatte?

  • Bestill oppholdet ved utvalgte hoteller i Danmark – husk å velge to netter
  • Bestill oppholdet minst tre dager før ankomst
  • Nyt et helgeopphold fra fredag–søndag eller lørdag–mandag, eller hver dag i utvalgte ferieperioder*

*På Scandic Olympic i Esbjerg kan du velge å ankomme på en fredag.

Pris

Prisen for denne pakken er ca. EUR 127,5 (DKK 999) per person.

Hvordan bestiller jeg?

Bestill tilbudet på nett og bruk bookingkode: 2NATDIN

Det med liten skrift
Tilbudet er gyldig på utvalgte hoteller i Danmark og avhenger av tilgjengeligheten på hvert hotell. Tilbudet inkluderer to netter i standardrom, middag (dagens rett) den første kvelden og frokost. Drikke er ikke inkludert. Tilbudet gjelder for to voksne. Gyldig for opphold fredag–søndag eller lørdag–mandag samt hver dag i utvalgte ferieperioder. Beløpet belastes et betalingskort på bestillingstidspunktet. Bestillinger kan ikke endres, avbestilles eller refunderes.
Vilkår og betingelser for bestilling     
De kombinerte reisetjenester som tilbys utgjør en pakkereise ihht. direktiv (EU) 2015/2302. Mer informasjon om sentrale rettigheter ihht direktiv (EU) 2015/2302.