Bestill > velg rom

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Scandic Karl Johan

Se hotell
3.5 514 anmeldelser fra TripAdvisor
Personer jobber i lounge
3.5 514 anmeldelser fra TripAdvisor

Hotell Scandic Karl Johan

Vis mer Vis mindre
Garantert best pris

Velkommen til Scandic Karl Johan, ditt andre hjem midt i byen! Hos oss får du Oslos mest sentrale beliggenhet og dessuten høy kvalitet, smart design og komfort med på kjøpet.

Se hotellRead more about Scandic Karl Johan

Arbeidergata 4
0159 Oslo

+47 23 15 53 00

Veibeskrivelser Google Maps

Vi fant ingen tilgjengelige rom som matcher din forespørsel. Vi fant ingen tilgjengelige rom ved bruk av denne bookingkoden (BBYL010317). Vennligst sjekk at bookingkoden du har skrevet inn er riktig. Det er kanskje tilgjengelige rom på andre datoer.