Lærling i Scandic

Å være lærling betyr at du får opplæring i et fag som leder til et bestemt yrke.

Søk som lærling hos oss

Å være lærling betyr at du får opplæring i et fag som leder til et bestemt yrke.
Du kan bli lærling uansett hvor gammel du er og når som helst på året. Det viktige er at du skaffer deg en læreplass. For å bli lærling må du tegne en lærekontrakt som godkjennes av fagopplæringskontoret. Scandic innhenter denne godkjenningen.


Vi i Scandic tilbyr lærlingeplasser innen resepsjons-, kokke, og servitørfaget. På våre hoteller kan du som lærling jobbe i resepsjonen, restauranten, baren eller på kjøkkenet. Etter noen års arbeidserfaring er mulighetene gode for arbeid som skiftleder, hovmester, souschef, vinkelner, resepsjonssjef , restaurantsjef eller kjøkkensjef.


Dette er utdanningen for deg som ønsker å jobbe med mennesker og vil lære noe nytt hver dag. Å ha en lærlingeplass og ta fagbrev gjennom Scandic vil gi deg et godt fundament og en breddeerfaring innen hotelldrift. Som lærling vil du være innom alle hotellets avdelinger og lære om mat, drikke, HMS, ulike kulturers matskikker, servering, hygiene, salg, service og profesjonell gjestebehandling. I tillegg kan vi love deg arbeidsdager fylt med mye lærling, energi og latter sammen med dyktige kolleger.


Høres dette spennende ut? Ta kontakt med oss for mer informasjon og for å søke om lærlingeplass i Scandic på følgende mailadresse:

laerling@scandichotels.com