Våre opplæringstilbud gir deg muligheten til å utvikle deg

Her i Scandic er vi sikre på at virksomheten oppnår best resultater når våre medarbeidere får utvikle sitt fulle potensiale. Derfor har vi utviklet det som muligens er bransjens beste opplæringsmuligheter. Med Scandic Business School har vi et unikt verktøy for kontinuerlig utvikling både av organisasjonen og menneskene her. For de som jobber i organisasjonen gir det en mulighet til livslang læring og en spennende utvikling mot nye utfordringer. Scandic Business School har tilpassede kurs for medarbeidere på alle nivåer.

Scandic Business School

Opplæringsprogrammene i Scandic Business School er utviklet rundt klasseromsopplæring, nettbaserte kurs og arbeidstrening, og de er delt inn i fem områder.

1. Oppstart

En introduksjon til Scandic for nye medarbeidere. Alt du trenger å vite for raskest mulig å bli kjent med din nye arbeidsplass. Disse kursene vil hjelpe deg med å prestere ditt beste i din nye rolle.

2. Commercial

Kursene innen Commercial er relatert til salg, markedsføring, inntektsstyring, e-commerce, lojalitetsprogrammet og finans. Disse kursene bidrar til å bedre din forretningsmessige- og kommersielle kompetanse innen organisasjonen.

3. Ledelse

Kurs med fokus på å utvikle kunnskap om lederskap og ledelse hos medarbeiderne på ulike organisasjonsnivåer i Scandic, inkludert ledelsesprogrammer for talenter i Scandic.

4. Praksis

Kurs og praktisk opplæring for alle de ulike rollene, med utgangspunkt i å styrke Scandic-konseptet. Fokus på prestasjonsforbedringer, opplæring innen konseptrutiner og standardprosedyrer. Kurs med jobbspesifikke øvelser og generell organisasjons- og systemopplæring.

5. Service

Service er selve kjernen i Scandics virksomhet. Dette opplæringsprogrammet har som mål å ivareta vårt høye servicenivå og gi medarbeiderne verktøyene de trenger for å bidra til å fremme Scandics service og kultur, både internt og eksternt.