Sjekk inn til julestemning

Julen flytter inn på Scandic, og det er tid for å velge det perfekte stedet å komme i ordentlig julestemning. Fyll tiden frem mot jul med stemningsfylte opplevelser med venner, kolleger og familien.  Vi har samlet våre beste juletilbud og tips her.

Bestill med 20% medlemsrabatt



Noen av våre beste tips for en hyggelig førjulstid


Kombiner julehandelen med et helgeopphold fylt med minnerike førjulsopplevelser.

Selv i disse tider finner du julemarkeder, julekonserter, utstillinger, skøytebaner og mye mer i de fleste av våre største byer rundt om i landet tilpasset covid-19 retningslinjer. Ta julehandelen på dagen og rundt av med en hyggelig juleaktivitet på kvelden. Helger og hverdager (på de fleste hoteller) får du 20 % rabatt på opphold som medlem av Scandic Friends.

Noe av det som skjer i de fire største norske byene i desember (vær oppmerksom på at dette kan endres ihht utviklingen av covid-19):

 Oslo

   

Bergen

   

Trondheim

     

Stavanger

     

  Unn deg en kortreise get-away med behagelig spa og velvære

   

Vi har flere hoteller med spa og velværesentre. Ta med en du er glad i og nyt behandling og avslapping i basseng. Våre hoteller med tilgang til spa finnes her. 

Kom deg ut i frisk luft og opp i skibakken

   

Ta med familien eller vennegjengen på en liten tur fylt med naturopplevelser, skikjøring og overnatting i nærheten av skibakken. En liten førjulstur er hyggelig for alle. Sjekker du inn på et av være hoteller får du nyoppredde senger, prisvinnende frokost og middag servert. Våre hoteller nær skibakken finner du her.

Bestill med 20% medlemsrabatt