Arctic Race of Norway

Nå tråkker Arctic Race of Norway til igjen! 11-14. august arrangeres, for fjerde år på rad, Nord-Norges vakreste og største sportsbegivenhet - i år med hele 11 internasjonale lag! Scandic er stolt samarbeidspartner.

Verdens lengste frokostbord - bli med på verdensrekordforsøk!

Som stolt samarbeidspartner til Arctic Race gjennomfører Scandic et verdensrekordforsøk ved å dekke opp til Verdens lengste frokostbord i Kongens gate, Bodø den 14. august kl. 10 - 12 ! 

Vi inviterer store og små til å bli med og bidra til denne folkefesten i Bodø sentrum. Ta med deg familie, slekt, venner og bekjente - frokosten spanderer vi!

 

Vinn en hel etasje på Scandic Havet!

Bli med og bidra til folkefesten rundt verdens lengste frokostbord, del ditt beste stemningsbilde og vær med i trekningen av en hel etasje på flotte Scandic Havet! (Kun bilder tatt ved frokostbordet på den 14. august med @scandicnorge og #scandicfrokost er med i trekningen) 

Velkommen til Verdens lengste frokostbord, her er det ingen grunn til å bli hjemme!

Takk til våre leverandører som gjør det mulig å gjennomføre dette verdensrekordforsøket; Asko, Grilstad, Tine, Domstein, Kristiana Gourmet, Prior, Staples, Duni, Østbø, Q-meierier, Engros Frukt, A. Idsøe, Haugen-Gruppen, Rørosmeieriet, United Bakeries, Mills, Culina og Friele.