Medlemmer treffes og har det hyggelig på Scandic

Vi ønsker å tilbringe tid sammen med stamgjestene våre. Bli med oss på våre hyggelige medlemsarrangementer på utvalgte destinasjoner i Sverige, Norge, Finland og Danmark!

Vi ønsker å ta ekstra vare på deg som tilbringer mye tid på hotellene våre, og vi ønsker å bli enda bedre kjent med deg! Nå kan du treffe oss på et av våre hotellarrangementer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Du vil få muligheten til å bli bedre kjent med hotellet, møte andre medlemmer og dele dine synspunkter på Scandic. Men, først og fremst vil du hygge deg!

Om arrangementene

Arrangementstype varierer fra en middag eller inspirerende talere, til vinsmaking eller andre morsomme aktiviteter. Se datoene for de ulike hotellene nedenfor, og registrer deg nå for arrangementene du ønsker å delta på ved å sende en e-post til hotellet. All informasjonen du trenger er tilgjengelig i dokumentene nedenfor. Når du har registrert deg, vil hotellet gi deg mer detaljert informasjon om arrangementet. Du vil også få informasjon om eventuelle kostnader.

Merk! Hvis du ikke bor på hotellet på den dagen arrangementet holdes, er du hjertelig velkommen til å delta dersom arrangementet ikke er fullt når det nærmer seg arrangementsdatoen.