partnerhoteller

Fra nord til sør – velkommen til Scandics partnerhoteller! Scandics partnerhoteller drives uavhengig og er ikke en del av Scandic. Som gjest vil du imidlertid oppleve samme komfort og varme som du vil oppleve ved et hvilket som helst Scandic-hotell.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Det kan bety at enkelte ting du er vant til fra Scandic-konseptet kanskje ikke alltid er tilgjengelig på stedet. Som for eksempel frokostbuffet, gym, gratis WiFi eller vår shop.

Hva med mine medlemspoeng?

Som Scandic Friends-medlem kan du tjene poeng som vanlig og bruke dem ved alle våre hoteller, inkludert Scandics partnerhoteller. Du mottar også alle Scandic Friends-fordelene og kan bestille til avtalte priser.

Hvordan vet jeg om hotellet er et partnerhotell eller ikke, når jeg bestiller?

Når du søker etter hoteller på nettsidene våre, vil hotellet kalles en "Scandic Partner". For eksempel "Scandic Partner: Bergo Hotell". Vi har også merket disse hotellene med et lite symbol som du kan se på hjemmesidene til hvert hotell. Se symbolet til venstre.