Sommertilbud i Oslo

Nå får du overnatting på tre av våre hoteller i Oslo fra kroner 600,- per rom, inkludert frokost.

Med en fantastisk beliggenhet midt i Oslo sentrum, er Scandic Karl Johan og Scandic Holberg perfekte utgangspunkt for å oppleve alt hovedstaden har å by på av shopping, aktiviteter og restauranter. 

Dersom du reiser med barn eller ikke vil bo midt i sentrum, tilbyr Scandic Helsfyr fine og romslige familierom med mulighet for parkering*. Fra hotellet er det en kort spasertur til t-banen som tar det inn til sentrum på 5 minutter. 

Hva er inkludert?

  • WiFi
  • Vår frokostbuffet - Norges beste frokost
  • Barn under 13 år bor gratis i familierom med voksen
  • Alle de vanlige Scandic-godene

    *Parkering på Helsfyr er merket "Scandic Kundeparkering"
     30kr/t og 150kr/24t. Betales på automat.


Når kan jeg bo?

Alle dager mellom 11. juli - 28. juli 2019

Hvordan bestiller jeg?

Bestill på nett frem til og med 28. juli 2019. 
         

     

        

Det med liten skrift.
Spesialtilbud: Dette tilbudet kan bestilles frem til og med 28. juli 2019, og gjelder opphold i perioden 11. juli - 28. juli 2019 (alle dager). Tilbudet gjelder kun for Scandic Karl Johan, Scandic Holberg og Scandic Helsfyr. Tilbudet er rabattert fra de ordinære Flex-prisene, og kan kun bookes via Scandics nettside. Prisen er per natt, avhengig av tilgjengelighet. Reservasjoner kan ikke refunderes og kan ikke endres eller kanselleres. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, som for eksempel Scandic Friends medlemsrabatter. Kredittkortet ditt vil bli belastet ved bestilling. Frokost og mva er inkludert i prisen.
Bestillingsvilkår