Oppgradering til neste nivå

Du er en viktig kunde for oss, og derfor er du invitert til å ta del av et unikt tilbud - hvert poeng kvalifiserende overnatting vil telle som 2 de neste 5 oppholdene. Dette betyr at du vil nå et høyere medlemsnivå mye raskere!

bo oftere og få flere fordeler

Som medlem i Scandic Friends blir du belønnet på flere måter. Når du bor hos oss og spiser i vår restaurant (ikke glem å sette regningen på rommet ditt), tjener du poeng. Dine poeng kan brukes til bonusnetter, tilvalg og hos utvalgte partnere. Som medlem får du også alltid de beste prisene på overnatting, alle dager hele uken, og 10 % på mat i restauranten i helger.

Unike tilbud - få doble netter

Du er en viktig kunde for oss, og derfor er du invitert til å ta del av et unikt tilbud - hver poeng kvalifiserende overnatting vil telle som 2 de neste 5 oppholdene. Dette betyr at du vil nå et høyere medlemsnivå mye raskere! Du starter på Level 1.

Om tilbudet:

  • For å dra nytte av dette tilbudet trenger du en gyldig kampanjekode

  • Tilbudet gjelder i løpet av 5 poengkvalifiserende opphold på Scandic, uavhengig av hvor mange netter oppholdet består av. Hver natt i løpet av disse 5 oppholdene regnes som to netter og du når raskere et medlemsnivå

  • Tilbudet inkluderer ikke doble poeng

  • Det tar to - tre arbeidsdager før oppgraderingen blir synlig på din profil

Ta del av tilbudet

Nytt medlem?
Hvis du ikke allerede er medlem, klikker du på "Registrer" og legg inn kampanjekoden sammen med kontaktinformasjonen din. Du vil da motta en ny medlemskonto, som du oppgir hver gang du bestiller og bor hos oss.

Allerede medlem?

Hvis du allerede har blitt med i programmet, velger du «Allerede medlem», skriv inn kampanjekoden og logg inn på kontoen din. De 5 følgende oppholdene gir deg dobbelte netter.

Hvis du har glemt passordet ditt, klikk på linken nedenfor:

Glemt passord