Bestill møterom

Kreative møtekokker i Scandic

I Scandic tror vi at bedre mat gir bedre møter. Derfor tilbyr vi mat som er perfekt for deg og teamet å samles rundt for å knytte kontakt og omgås. Alle måltider er skreddersydd etter nettopp deres møtebehov. Dermed kan vi love at dere finner smakfulle og energigivende måltider som gjør dere i stand til å yte deres beste. Det betyr også at det er naturlig for oss å sørge for at alle finner noe de liker, uansett allergier og preferanser.

mat som gjør møtet smartere

Wienerbrød eller omega-3? Koffein eller fiber?

Visse matvarer får oss til å prestere bedre, andre gjør det ikke. I Scandic har vi stor tro på at måltidet påvirker utfallet av møtet. Nå tar vi denne innsikten til et nytt nivå og lanserer Better food.

Hjerneføde?

Det ligger mye sannhet i dette uttrykket. Hjernen liker ganske enkelt å spise. Og den foretrekker kraftføde som kvalitetsfett og antioksidanter. 

Jo bedre vi spiser, desto bedre presterer vi. Derfor lanserer vi nå vårt nye matkonsept, Better food, der måltidet er skreddersydd etter behovene til nettopp ditt møte.

"Hvis formålet med møtet er å være kreativ, er det viktig å servere mat med mye farge og smak det får folk til å tenke.Jason Berridge, kokk.

Så hvis du planlegger et kreativt møte, kan det være lurt å ta med noen fargerike grønnsaker. Visste du at avokado i tillegg til å smake godt er full av vitaminer, proteiner og hjertevennlig fett? Undersøkelser viser klart at enumettet fett er gunstig for blodomløpet og dermed også for hjernefunksjonen.

Laks kan også hjelpe deg til å føle deg opplagt og energisk. Hvorfor? Fordi laks inneholder mye omega-3-fettsyrer, som øker hjernevirksomheten, delvis ved å forbedre hukommelsen og reaksjonstiden. I dag innser mange at foreldrene våre hadde rett da de sa vi skulle spise mer fisk (særlig laks).

Det mange av oss spiste som barn og fortsatt bør spise, er sjokolade (det stemmer – det er morsomt å spise sunt!). Sjokolade inneholder akkurat rett mengde koffein, og er full av antioksidanter som nøytraliserer og fjerner frie radikaler i blodet.

Med de rette ingrediensene er det opplagt at hvem som helst kan maksimere utfallet av møtet. Og med den rette menyen, presterer du på ditt aller beste.