Møte- og eventfestivalen

Velkommen til årets happening for møte- og eventbransjen! Gjør deg klar til fire dager fylt med interessante, lærerike og inspirerende innslag for deg som booker og arrangerer møter og konferanser - i både stor og liten skala.

Møteforespørsel

Ugyldig antall personer
Detaljer
Kontaktperson er påkrevd
E-post er påkrevd Ugyldig e-postadresse
Telefon er påkrevd Ugyldig telefonnummer
Ugyldig format

Program:

 • 11. september
  Therese Johaugs manager, Jørn Ernst, holder sitt foredrag Stå i stormen, som omhandler dopingsaken og gir oss et innblikk i hvordan saken er opplevd og håndtert.
  Vi byr på frokost fra 08.30.
  Sted: Scandic Solli, klokken 09.00-11.30

 • 12. september
  Du møter du oss i Kulturkirken Jakob hvor vi er en del av et større M&E-arrangement med flere utstillere. Trykk for ekstern påmelding
  Sted: Kulturkirken Jakob. Tid: 13.00-17.00

 • 13. september
  Denne kvelden inviterer vi til mat- og vininspirasjon med underholdning, "wine pairing" med fagfolk og standupshow
  (Avgift; 150,- per person)
  Sted: Scandic St. Olavs plass. Tid: 17.30

 • 14. september
  Denne dagen møter du ekspert på kost-nytte ved møter, Lars Witberg. Hør hans foredrag Fra kostnad til investering; hvordan skape effekt med møter og konferanser. 
  Sted: Scandic Oslo City. Tid: 10.00-12.30

Under hele festivalen vil du møte mange representanter fra Scandic, og du får muligheten til å «ta førerkort i M&E» og bli en sertifisert ekspert på Møter og Events.

                                     

Gå høsten i møte

I Scandic tror vi på kraften som ligger i møter. Derfor har vi satt sammen et ekspertteam med møterådgivere som vil gjøre sitt ytterste for at nettopp ditt møte blir vellykket. Vi lytter til dine spesifikke behov og skreddersyr deretter alt fra maten dere skal spise, lokalet og møtefasilitetene.

Vi gleder oss til å møte deg!