bryt isen og skap mer energi

For å skape ekte "møtemagi" er det viktig at ditt møte kommer godt i gang fra starten av. Fokuset må hele tiden være i møtet, og energien skal opprettholdes time for time. Våre dyktige møterådgivere, har utviklet et nyttig verktøy som gjør det lettere å bli kjent, gi møtet ny energi eller komme til en beslutning. Nysgjerrig? Ta kontakt med din møterådgiver for mer informasjon rundt Magic Box.

Book et møte

Ugyldig antall personer
Detaljer
Kontaktperson er påkrevd
E-post er påkrevd Ugyldig e-postadresse
Telefon er påkrevd Ugyldig telefonnummer
Ugyldig format

Vi vil håndtere dine personlige opplysninger på en legitim måte i henhold til GDPR

Du finner Magic Box i konferanserommet. Prøv ut en øvelse, eller spør møterådgiveren hva som passer best til nettopp ditt møte. Løft lokket, velg en øvelse og sett i gang.

Øvelsene i Magic Box baner ikke bare veien for gode og innovative idéer. De sikrer også en bedre kontakt mellom møtedeltakerene og sørger for et godt samarbeid gjennom hele møtedagen.

Våre møterådgivere hjelper deg til å finne frem til riktig øvelse, som matcher ditt møte og deres formål.

Start gjerne møtet med en øvelse som bryter isen blandt møtedeltakerne. Her får du et eksempel på en øvelse fra Magic Box.

Ice breaker - Rollercoaster check-in

Beskrivelse

Denne lekne metoden skaper et kraftfullt helhetsbilde av følelsene i gruppen. Det å «sjekke inn» er en enkel metode teamet kan bruke for å starte et møte, et seminar eller en aktivitet. Ved å bruke en  berg-og-dal-bane som metafor, oppfordrer denne alternative versjonen deltakerne til å tenke  annerledes om hvordan de føler seg. Folk tegner seg inn på ulike punkter på berg-og-dal-banen  ut fra hvordan de føler seg akkurat nå.

Instruksjoner

Trinn 1
Få gruppen til å samle seg i en hestesko rundt flippoveren/tusjtavlen. Forklar formålet med en innsjekking om nødvendig – at det er et viktig verktøy for å ta gruppens følelsesmessige temperatur, for å avdekke eventuell frykt, bekymringer eller behov. Forklar at dette er en metode for å utforske hele gruppens følelser på en leken og visuell måte.

Trinn 2
Tegn en bølget linje over hele flippoveren/tusjtavlen som ligner en enkel berg-og-dal-bane med looper, bratte seksjoner og flate seksjoner.

Trinn 3
Forklar at vi skal tegne oss selv på berg-og-dal-banen for å illustrere hvordan vi føler oss akkurat nå, og så dele følelsen med gruppen. Dette skal vi gjøre én etter én, enten ved å følge hesteskoen eller i tilfeldig rekkefølge.

Trinn 4
Gi hver deltaker så mye tid som du synes er nødvendig og praktisk. Det kan være så lite som ett ord, eller så mye som 5–10 minutter.

Trinn 5
Når alle har sjekket inn, og hvis dere har tid, kan dere se på berg-og-dal-banen sammen i gruppen og dele/diskutere eventuelle tanker dere gjør dere.