Bestill møterom

Møter for enhver anledning

Innovasjon, feiring eller nettverksbygging – Scandic er et godt sted for gode ideer.

hva er formålet med møtet?

På Scandic kan du ha et møte for enhver anledning, enten det dreier seg om et fødselsdagsselskap, en markering av vel utført arbeid, et opplæringsarrangement eller en milepæl som bryllup.

Grunn til å feire

Er det noe som skal feires? Kanskje sjefen har rund dag eller bedriften nettopp har fått en ny stor kunde? Uansett hva du trenger for at feiringen skal bli spesiell, så har vi det som skal til. Ta kontakt med en av våre dyktige møterådgivere, så utarbeider vi en løsning nettopp for deg.

Beslutninger som endrer verden

Viktige beslutninger krever de rette rammene. Du trenger det rette lokalet, de rette verktøyene og den rette maten. Da kan du føle deg trygg på at den viktige beslutningen også blir rett. Ta kontakt med en av våre dyktige møterådgivere, så utarbeider vi en løsning nettopp for deg.

Lytt og lær

Visste du at det høye vitamininnholdet i avokado kan gjøre det lettere å konsentrere seg og prestere bedre? Når vi planlegger et opplæringsarrangement, tenker vi på både store og små detaljer, også hva du får på tallerkenen. Ta kontakt med en av våre dyktige møterådgivere, så utarbeider vi en løsning nettopp for deg.

Kom med et åpent sinn, gå hjem full av ideer

Alle møter starter med et åpent rom, og alle ideer begynner med et blankt ark. Fyll dagen med inspirasjon, i møter som stimulerer dine kreative sanser. Ta kontakt med en av våre dyktige møterådgivere, så utarbeider vi en løsning nettopp for deg.

Enhver avtale begynner med et "hei" 

Mange sterke forretningsrelasjoner har startet i møterom, restauranter og lobbyer på Scandic. Her sprudler ideer og her utveksles erfaringer ved ulike nettverksarrangementer. Ta kontakt med en av våre dyktige møterådgivere, så utarbeider vi en løsning nettopp for deg.

Ikke flere standardmøter

Det å presentere et nytt produkt er et stort øyeblikk for en bedrift. Da må alt fungere prikkfritt; alt fra projektorene til maten dere spiser, må tilpasses deres spesielle omstendigheter. Ta kontakt med en av våre dyktige møterådgivere, så utarbeider vi en løsning nettopp for deg.

Gi ideene plass til å vokse

For å komme opp med gode ideer og utvikle dem, må du være i et åpent miljø som lar deg utforske kreativiteten. Derfor har vi utarbeidet en skreddersydd møteløsning der du kan utvide dine perspektiver. Ta kontakt med en av våre dyktige møterådgivere, så utarbeider vi en løsning nettopp for deg.