Bestill møterom

Telefonparkering

Før dere går inn i rommet, er det lurt å fastsette noen spilleregler for at møtet skal bli så effektivt som mulig. Hvorfor ikke begynne med å plassere mobilen i telefonparkeringen, slik at møtet får full oppmerksomhet?

Fokuser bedre uten mobil

For mange har mobilen nesten blitt en forlengelse av sin egen kropp. Hvis vi ikke har den i hånden, i lommen eller innen maksimal armlengde, slik at vi alltid kan google noe vi plutselig lurer på eller sjekk om du har noen likes på insta eller spiller et spill.

Sosiale medier, Candy Crush og lange maildialoger kan være vel og bra, men visste du at vi i snitt plukker opp mobilen hele 80 ganger hver dag? Forskning viser at hver gang vi åpner mobilen, selv bare for en liten titt, mister vi fokuset opptil 20 minutter! Derfor har vi laget en egen telefonkurv, der møtedeltakerne kan legge fra seg mobilen før møtet starter.

Håndverk fra India

Kurven er laget i India av kunsthåndverkere med ulike funksjonshemninger. I samarbeid med MESH (Maximising Employment to Serve the Handicapped) og IM (den svenske bistandsorganisasjonen Individuell Människohjälp) arbeider de ved ulike verksteder og forsørger seg ved å selge sine håndlagde produkter.